13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FOTO – Ambulatoriul de la Beclean se transformă: Aparatură performantă și noi medici specialiști

Domeniul sănătății este unul în care administrația din Beclean investește. Ambulatoriul spitalului Orășenesc se transformă văzând cu ochii. S-a adus aparatură performantă, iar aceasta a atras, inevitabil, speciliști în domeniu.

Era timpul ca să se investească și în celelalte spitale din județ. Iar ambulatoriul Spitalului Orășenesc din Beclean se transformă văzând cu ochii.

Mai e puțin de muncă, și lucrările vor fi finalizate, iar aparatura modernă sosită, pusă în funcțiune.

Lucrările de reabilitare și modernizare a Ambulatoriului integrat din cadrul Spitalului Orășenesc Beclean sunt aproape de finalizare. O bună parte din dotările ultramoderne care completează actul medical au ajuns deja și vor fi puse în funcțiune.

Chiar azi, 13 Iulie, au fost livrate echipamente moderne pentru terapia specifică de recuperare – Balneofizioterapie. Totodată, Ambulatoriul se bucură de un Computer Tomograf de ultimă generație pentru care urmează să fie făcute toate demersurile necesare autorizării și punerii în funcțiune, iar toate cabinetele medicale sunt dotate cu ecografe performante„ transmite Nicolae Moldovan, primarul orașului Beclean.
Inevitabil, la fel cum s-a întâmplat și-n cazul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, aparatura modernă atrage medici specialiști.
Toate aceste dotări aduc după sine o creștere a calității actului medical,. Drept dovadă, faptul că medicii devin interesați de Spitalul din Beclean. Chiar zilele acestea a fost angajat la Spitalul Orășenesc Beclean un bun medic specialist de Anestezie și Terapie Intensivă” a mai spus edilul orașului de pe Someș.
Despre lucrările de 2,2 milioane de euro, de la Spitalul Orășenesc Beclean puteți reciti AICI:

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.