16 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO Sângeorz Băi: Cal căzut în fântână

Pompierii au fost solicitați în această dimineață să ajute un… cal. Acesta căzuse într-o fântână. Mobilizarea a fost exemplară și pompierii au lucrat cu operativitate.

În jurul orei 08:30, pompierii au fost solicitați prin SNAU 112 să intervină la un caz. Un cal, aflat la păscut, a căzut într-o fântână.

La locul indicat, în Sîngeorz Băi, a fost trimisă o autospecială MAN și patru subofițeri din cadrul ISU Sîngeorz Băi.

Intervenția a durat aproximativ o jumătate de oră, calul fiind salvat.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...