28 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Foto: Situație inexplicabilă! Cum reușește o șoferiță ce a făcut accident să blocheze o intersecție, pentru un moft

Un accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp în Bistrița. Nimic neobișnuit. Doar că șoferița vinovată blochează intersecția… Pentru un moft. Iar polițiștii i-au intrat în joc și dirijează circulația pe lângă mașina lăsată de izbeliște în mijlocul intersecției…

Să vezi și totuși să nu crezi!

Un accident rutier a avut loc la intersecția străzilor Andrei Mureșanu cu Petre Ispirescu.

O șoferiță nu a acordat prioritate și a lovit din plin o mașină care circula regulamentar.

Din fericire nu au fost victime. Doar că ceva inexplicabil se întâmplă, iar mașina blochează intersecția de ceva timp.

Șoferul mașinii lovite și-a tras mașina din intersecție. Doar că șoferița vinovată nu vrea să își miște autoturismul de acolo.

Având o Toyota Hibrid, femeia spune că a sunat la reprezentanța din Cluj să îi trimită o mașină care să i-o ridice din intersecție și să o ducă la reprezentanță.

Culmea, polițiștii n-au altă soluție decât să fie foarte înțelegători și, dacă tot nu vrea să mute mașina din mijlocul intersecției, mai bine acceptă să stea și să dirijeze circulația pe lângă…

UPDATE:

Șoferița este soția unui fost ofițer de Poliție, acum pensionat, ceea ce explică „indulgența” polițiștilor.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.