20.7 C
Bistrița
luni, iunie 24, 2024

Gala Comunitarium 2019, vineri, 29 noiembrie, la Metropolis. „Vizionari de ieri și de mâine”

Asociația Comunitarium și Echipa POV21 vă invită vineri, 29 noiembrie, de la ora 18:00, la Hotel Metropolis. Aici se va desfăşura încă o ediţie a Galei Comunitarium. Cinci antreprenori de succes din Bistrița-Năsăud vor îndruma zece elevi cu performanțe școlare deosebite, dar care au pornit cu șansa a doua în viață. Se anunţă o întâlnire emoţionantă cu generația de ieri care va vorbi despre succesul de mâine.

Asociația Comunitarium și Echipa POV21 spun povești, contribuind, pe diverse planuri, la dezvoltarea comunității bistrițene. Dacă în 2017 au făcut „un pas în față”, încercând să schimbe destine, în 2018 au pornit în căutarea altor „destine în devenire”. Acum, în 2019, au descoperit „vizionarii de ieri și de mâine”.

Zece elevi de top care au pornit cu șansa a doua în viață

 Zece elevi cu un parcurs școlar remarcabil au fost selectaţi să participle la Gala Comunitarium 2019:

 1. Domide Mărioara Cornelia, clasa a VI-a – comuna Rodna
 2. Așaftei Paula, clasa a VI-a – comuna Nușeni
 3. Guzu Naomi, clasa a VIII-a – comuna Șintereag
 4. Sabadis Florina-Alina, clasa a VIII-a – localitatea Sângeorzu Nou
 5. Mihăese Mihaela, clasa a VI-a – comuna Runcu Salvei
 6. Pop Corina Docica, clasa a VIII-a – comuna Runcu Salvei
 7. Hiticas Robert, clasa a V-a – comuna Șintereag
 8. Timariu Claudiu, clasa a V-a – comuna Șieu
 9. Zăpârțan Larisa, clasa a VI-a – localitatea Mijlocenii Bârgăului
 10. Pop Amalia Florentina, clasa a VI-a – comuna Lechința

„Întrucât mentorii sunt modelatori de caractere, ne propunem ca ediția din acest an să fie una despre viitor, văzut prin trecutul unor oameni de succes. Așa că, rolul antreprenorilor bistrițeni, speakeri în cadrul evenimentului, este acela de a-i inspira pe premianți”, au anunţat organizatorii Galei Comunitarium.

Cei cinci invitați sunt:

 • Alexandru Stânean – CEO TeraPlast
 • Pop Viorel Mircea – Director general adjunct Comelf
 • Octavian Harșian – Director general Agrostar
 • Nelu Bălan – Director general Megatitan
 • Ioan Repede – Director general Rombat

Gazda evenimentului va fi Ramona Dumitrean, actriță la Teatrul Național Cluj-Napoca. Ea va reuni discursurile invitaților, înglobându-le cu momente artistice de excepție, susținute de Dani Năsăudean & Alexandra Reman – „The Boulevard”.

La programul artistic vor participa şi interpreta de folk Maria Matean și Ioana Marti, acompaniați de David Rodilă și Sandra Grama, sportivi de performanță în cadrul clubului „Top Dance Life” Bistrița.

Nu în ultimul rând, vom avea parte de reprezentația energică a grupului Cheers All Stars Bistrița.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Pentru mai multe detalii, apelați la numerele de telefon:

 • Geanina Jarda – 0751 081 882
 • Lorena Negrușa – 0743 648 962

Sponsorul principal al Galei Comunitarium 2019: Nordis

Sponsori și parteneri: Green Mountain Energy, Denta Prestige G&G, BCR, Oleander Garden, Romfulda, BCVO Logistics, Terraqua, Carpath Weld Industries, ECOPRIMUS RECICLARE, UBG CONSTRUCT, METGLASS Windows & Doors, SepiaPRINT

Foto deschidere – Arhivă

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!