21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO Șoferii sunt trași pe dreapta de CNAIR. Ce vor să știe drumarii de la conducătorii auto:

Zilele acestea, șoferii din toată țara sunt trași pe dreapta de către angajați ai CNAIR. Drumarii îi întreabă pe conducătorii auto de unde vin și unde merg, pentru a determina statistic fluxurile de trafic și încărcarea șoselelor.

Compania Națională de Drumuri a început anchetele de circulație pe rețeaua de Autostrăzi și Drumuri Naționale. Scopul este determinarea fluxurilor de trafic și încărcarea șoselelor.

Conducătorii auto sunt opriți, iar drumarii îi întreabă despre traseul și scopul călătoriei. Transportatorii vor fi întrebați și despre numărul pasagerilor din microbuze și autocare sau despre marfa transportată, după caz.

Anchetele de circulație se desfășoară între orele 08:00 -12:00 și 14:00 și 18:00, iar CNAIR asigură că nu vor fi înregistrate datele referitoare la numărul de înmatriculare al vehiculului, numele conducătorului auto sau alte date de identificare. Anchetele de circulație se vor termina în 26 octombrie.

Anul acesta, CNAIR a început și recensământul rutier, care se efectuează periodic, la 5 ani. Procedura include contorizarea numărului de vehicule, inclusiv trotinetele, căruțele sau bicicletele.

Astăzi, angajații CNAIR au putut fi surprinși și în județul nostru, mai exact pe DN17 C, la calea ferată de la intrare din orașul Năsăud.

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: