12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO – Telciu: A ajuns cu mașina în șanț

Un accident rutier a avut loc, în urmă cu puțin timp, în Telciu. Două persoane se aflau într-o mașină ce a ieșit de pe carosabil și s-a oprit în șanț.

O mașină a fost avariată serios în urma unui accident rutier.

Două persoane se aflau într-un autoturism ce se deplasa spre Telciu, dinspre Coșbuc. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul direcției de mers și a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea drumului.

Un echipaj cu apă și spumă și un Echipaj de Prim Ajutor din cadrul ISU BN, dar și poliția, se află la locul accidentului.

”În urma accidentului rutier au rezultat două victime de sex feminin, conștiente, cooperante. Acestea erau ieșite din mașină. Victimele prezintă: hematom și excoriații (22 ani), respectiv traumatism craniocerebral și alte leziuni (35 de ani). Sunt transportate la CPU Năsăud” anunță reprezentanții ISU BN.

Din primele verificări efectuate la fața locului de polițiștii din Năsăud, a rezultat faptul că pe DN17C, pe raza localității Telciu, o șoferiță de 21 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe direcția de mers Telciu spre Romuli, nu a adaptat viteza într-o curbă spre stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton, după care a fost proiectată intr-un șanț. În urma accidentului, două persoane au fost rănite. (Șoferița și o pasageră). Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul” anunță reprezentanții IPJ BN.

 

Foto – Dorin

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.