20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO: Tradiția se păstrează! Cupa Handicap la Pescuit, prilej de bucurie și anul acesta

Unii oameni au nevoie de foarte puțin să fie fericiți. Dacă viața le-a luat lucruri importante, i-a țintuit în scaune cu rotile sau au alte afecțiuni, ei știu să se bucure de momente frumoase fără a cere prea mult. Ieri s-au bucurat de lacul de la Sărata, de undițe, pești și de câteva ore de socializare.

Cupa Handicap la pescuit a devenit deja tradiție în Bistrița-Năsăud, iar asta datorită lui Adrian Birtaș, directorul Asociației Workship Protected. Acesta nu s-a lăsat până când n-a reușit să-i scoată din nou din case pe toți pasionații de pescuit care au diferite forme de handicap. Dacă nu vin pentru pescuit, vin pentru a găti sau pur și simplu pentru câteva ore petrecute în natură, alături de prieteni.

Zona lacului Sărata a fost ieri un loc plin de veselie, de mâncare bună și zâmbete. Bineînțeles, fiind un concurs, la final s-au ales și câștigătorii:

Locul I: Gore Costin

Locul II: Adrian Bunghez

Locul III: Pavel Cucuiet

Marea captură: Gore Costin

Evenimentul poate fi organizat doar datorită oamenilor care se implică și a sponsorilor. Anul acesta, au fost alături: AF Sărmășan, Fir Întins, Bistrițan – Bucate Adevărate, Revox, Cofetăria Cristina, Cafe Bar Select, Magazin Castil, Delice Pan – Tiha Bârgăului, Cafe Plan B.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.