19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO: Tradiția se păstrează! Cupa Handicap la Pescuit, prilej de bucurie și anul acesta

Unii oameni au nevoie de foarte puțin să fie fericiți. Dacă viața le-a luat lucruri importante, i-a țintuit în scaune cu rotile sau au alte afecțiuni, ei știu să se bucure de momente frumoase fără a cere prea mult. Ieri s-au bucurat de lacul de la Sărata, de undițe, pești și de câteva ore de socializare.

Cupa Handicap la pescuit a devenit deja tradiție în Bistrița-Năsăud, iar asta datorită lui Adrian Birtaș, directorul Asociației Workship Protected. Acesta nu s-a lăsat până când n-a reușit să-i scoată din nou din case pe toți pasionații de pescuit care au diferite forme de handicap. Dacă nu vin pentru pescuit, vin pentru a găti sau pur și simplu pentru câteva ore petrecute în natură, alături de prieteni.

Zona lacului Sărata a fost ieri un loc plin de veselie, de mâncare bună și zâmbete. Bineînțeles, fiind un concurs, la final s-au ales și câștigătorii:

Locul I: Gore Costin

Locul II: Adrian Bunghez

Locul III: Pavel Cucuiet

Marea captură: Gore Costin

Evenimentul poate fi organizat doar datorită oamenilor care se implică și a sponsorilor. Anul acesta, au fost alături: AF Sărmășan, Fir Întins, Bistrițan – Bucate Adevărate, Revox, Cofetăria Cristina, Cafe Bar Select, Magazin Castil, Delice Pan – Tiha Bârgăului, Cafe Plan B.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?