20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO: Un băiețel de un an și familia sa au rămas pe drumuri, după ce le-a ars casa. AJUTĂM?

Un incendiu violent a mistuit luni o casă din Bistrița Bârgăului, după ce a explodat o butelie conectată la aragaz. Înăuntru se afla o tânără de 20 de ani, care a suferit arsuri la mâini, picioare și la nivelul feței, dar și băiețelul său, de un an. AJUTĂM??


Un incendiu violent a cuprins luni o casă din Bistrița Bârgăului, în care se aflau o tânără de 20 de ani și băiețelul său de un an.

Aceasta a suferit arsuri la mâini, picioare și la nivelul feței și a ajuns la spital, împreună cu copilul. Micuțul a suferit o arsură minoră pe obrazul stâng și a fost externat, iar tânăra a fost transferată la o clinică de arși din Iași.

Pompierii au stabilit că incendiul a fost provocat de o explozie la o butelie montată la un aragaz, fiind afectată întreaga casă, pe o suprafață de aproximativ 120 mp.

Pe rețelele de socializare s-a făcut apel la toți cei care doresc să facă o faptă bună:

Ca urmare a incendiului devastator care a avut loc în localitatea noastră, în data de 19.02.2024, familia Tomoroga Ileana a lui Vasile Moraru, a rămas fără locuință, aceasta arzând în totalitate.

În funcție de posibilitățile fiecăruia, lansăm un apel la solidaritate cu sprijin financiar sau de orice altă natură. Donațiile se pot face la magazinul de la blocul de locuințe, vizavi de Ocolul Silvic. Persoană de contact: dna Steff Anuța„.

Primarul comunei Bistrița Bârgăului, Vasile Laba, a declarat pentru Bistrițeanul.ro că localnicii și mai mulți proprietari de firme din zonă s-au mobilizat pentru a ajuta familia cu bani și diferite materiale de construcție.

Dacă doriți și dumneavoastră să întindeți o mână de ajutor acestei familii, puteți face donații în lei, în contul RO14CECEB00008RON3100284 – Tomoroga Elena.

Mai multe detalii despre acest caz puteți citi aici:

FOTO: Un incendiu a cuprins o casă din Bistrița-Bârgăului! O tânără s-a ales cu arsuri

Tânăra de 20 de ani arsă în incendiul de la Bistrița-Bârgăului, transportată la o clinică de arși din Iași

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Imi pare teribil de rau sa aud despre acest incident trist care s-a intamplat la Bistrita-Bargaului. E foarte greu sa-ti imaginezi prin ce trece aceasta tanara mama si copilul sau dupa ce au suferit arsuri in urma exploziei buteliei conectate la aragaz. In astfel de momente, este important sa ne aratam solidaritatea si sa ajutam cum putem aceasta familie care a ramas fara locuinta si a suferit atat de multe pierderi materiale si emotionale. Donatiile lor, indiferent de cat de mici, pot face o mare diferenta in viata lor. Sa ne unim fortele si sa aratam comunitatea noastra ca suntem alaturi de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Sa ajutam familia Tomoroga Ileana sa se intoarca pe picioarele lor cat mai repede!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: