20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FOTO – Un bărbat a fost lovit de o mașină în Sîngeorz-Băi, pe trecerea de pietoni

În urmă cu puțin timp, un bărbat a fost lovit de o mașină, în Sîngeorz-Băi. Acesta încerca să traverseze strada pe o trecere de pietoni, când un autoturism care a dat cu spatele l-a lovit și l-a trântit la pământ.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, în orașul-stațiune Sîngeorz-Băi. Din primele informații rezultă faptul că un șofer a dat cu spatele cu autoturismul, în încercarea de a parca, moment în care a lovit un bărbat care încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, bărbatul de 67 de ani, a fost trântit la pământ, rupându-și mâna. Un echipaj medical i-a acordat primul ajutor la locul accidentului, transportându-l ulterior la spital.

„Victima, un bărbat de aproximativ 67 de ani, a fost evaluată de echipajul medical și transportată la Compartimentul de Primiri Urgențe Năsăud pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În ceea ce privește pietonul, martorii spun că nu este exclus ca acesta să fi consumat băuturi alcoolice, de aici și neatenția în traversarea străzii.

Gina Bontaș

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: