12.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

FOTO – Un șofer începător era să lase fără curent electric una dintre cele mai mari comune din județ

Un șofer de doar 18 ani era să lase fără curent electric, chiar de Paște, una dintre cele mai mari comune din județ. Asta după ce, din neatenție, a pierdut controlul volanului și a lovit un stâlp de electricitate, pe care era să îl dărâme.

Un tânăr de 18 ani a provocat în urmă cu puțin timp un accident rutier pe DN17C, în localitatea Telciu. Acesta a pierdut controlul volanului, din cauza neatenției, și a lovit un stâlp de electricitate, pe care mai că l-a pus la pământ.

O persoană, pasager în autoturism, a fost rănită ușor. Șoferul, care are permis de conducere de puțin timp, a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Momentan, în zonă se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii dirijează traficul. De asemenea, în zonă intervine și o echipă a furnizorului de energie electrică.

„Pe DN17C, în localitatea Telciu, un tânăr de 18 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism pe direcția de mers Telciu – Romuli, din cauza neatenției, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.(…) Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb.

Foto: Remus Rus

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?