20.4 C
Bistrița
luni, octombrie 2, 2023

FOTO/VIDEO – 7 mașini au ars într-un service din Năsăud. În curte erau parcate zeci de autoturisme

În urmă cu puțin timp, 7 mașini au ars într-un service din Năsăud. Trei dintre ele au fost afectate în proporție de 90%. În curtea respectivă erau parcate zeci de autoturisme în momentul producerii incendiului, riscul să se propage la mai multe fiind mare.

Un incendiu a afectat serios 7 autoturisme care se aflau în curtea unui service din Năsăud. Inițial, flăcările au cuprins trei autoturisme, pe care le-au distrus în proporție de 90%.

Ulterior flăcările s-au extins la alte 4 autoturisme, iar dacă pompierii militari nu interveneau la timp, incendiul risca să cuprindă întreaga parcare, unde erau zeci de autoturisme.

„În momentul în care pompierii năsăudeni au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta generalizat, la mai multe autoturisme. S-a acționat pentru localizarea și lichidarea rapidă a focarelor și protejarea celorlalte autoturisme parcate foarte aproape. În total au fost afectate de incendiu 7 autoturisme, dintre care trei în proporție de peste 90%, două în proporție de 40-50%, respectiv alte două în proporție de 15-20%. Cauza probabilă este în curs de stabilire”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

[arve url=”https://youtu.be/owxyg6412kc” /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...

Caravana Škoda vine la Bistrița

Te așteptăm în 21 și 22 Octombrie 2023, în parcare la Bistrița Retail Park (lângă Selgros), între orele 10:00 și 18:00, pentru două zile pline de surprize, concursuri și premii pentru toată familia. Vizitează-ne și profită de ocazia de a testa multe modele îndrăgite Škoda!