20.2 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

FOTO/VIDEO: 9 kg de droguri găsite la un tânăr bistrițean! A ajuns după gratii!

Liviu Adrian C. își va petrece următoarele 30 de zile după gratii. Asta după ce asupra sa au fost găsite 9 kg de droguri: cannabis și cocaină. Acestea ar fi de proveniență din Spania.

Ieri a avut loc o prindere în flagrant a unui tânăr bistrițean de 26 de ani. Această acțiune a avut loc într-un dosar penal de introducerea în țara de droguri de risc și de mare risc și trafic de droguri de risc și de mare risc.

Acesta, în încercarea de a scăpa, a aruncat din autoturism o geantă de voiaj în care se aflau mai multe pachete cu o substanță vegetală de culoare verde-oliv, precum şi pachete cu o substanță solidă, de culoare alb-gălbui. În urma analizelor de laborator, a rezultat că este vorba despre 8,72 kilograme de cannabis și peste 400 grame de cocaină. Autoturismul în cauză a oprit în trafic, pe raza localității Salva. Tânărul de 26 de ani, care îl conducea, a fost condus la sediul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, iar în urma audierilor, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T .- Biroul Teritorial Bistrița-Năsăud a dispus măsura reținerii acestuia pentru 24 de ore” transmit reprezentanții IPJ BN.

”În fapt s-a reținut că inculpatul C.L.A. a introdus în țară, prin intermediul unei firme de curierat, două colete ce conțineau o cantitate mare de produse stupefiante ce urmau a fi comercializate către diverși consumatori de pe raza județului Bistrița-Năsăud. Acțiunea de prindere în flagrant a inculpatului C.L.A. a fost organizată imediat după ce acesta a ridicat cele două colete de la firma de curierat. În încercarea de a scăpa, inculpatul a aruncat din autoturism o geantă de voiaj în care se aflau un număr de 31 de pachete vidate ce conțineau cantitatea de 8,72 kg de cannabis și un pachet vidat în folie transparentă ce conținea cantitatea de 400 grame de cocaină” transmit reprezentanții DIICOT.

Liviu Adrian C. a fost prezentat astăzi Tribunalului Bistrița Năsăud care ”admite propunerea formulată de procurorul din cadrul Direcţiei de Criminalitate Organizată şi Terorism-Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud şi în consecinţă: – dispune arestarea preventivă a inculpatului C. L.-A., cercetat pentru comiterea infracţiunilor de: complicitate la introducerea în ţară de droguri de risc și de mare risc sub forma participației improprii și trafic de droguri de risc și de mare risc pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 20.03.2020 și până la data de 18.04.2020 inclusiv”.

[arve url=”https://youtu.be/U0gqOLmHlGc” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.