9 C
Bistrița
vineri, mai 14, 2021

FOTO/VIDEO: A făcut infarct la volan după ce și-a plătit facturile

Un bărbat a fost găsit inconștient la volanul mașinii pe care o conducea. Echipajele medicale ajunse la fața locului au început imediat manevrele de resuscitare.

Un apel la 112 anunța în urmă cu puțin timp că un bărbat este inconștient la volanul mașinii pe care o conducea. Din primele informații, incidentul s-a petrecut în față la Aquabis. Se pare că bărbatul este angajat al Centrului de Transfuzii din Bistrița.

Conform martorilor de la fața locului, bărbatul ar fi intrat la Aquabis să își plătească facturile la apă și a lăsat mașina în parcare. La întoarcere, după ce s-a urcat în mașină a mai apucat să facă doi metri cu spatele și a rămas în mijlocul drumului în mașină întrucât a suferit un infarct.

La fața locului a ajuns un echipaj SAJ care a început manevrele de resuscitare. Celor de la SAJ li s-a alăturat și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatului i s-au aplicat patru electroșocuri, însă din păcate nu a răspuns, iar manevrele de resuscitare continuă.

UPDATE:

Din păcate, echipajele medicale de la fața locului au decis oprirea manevrelor de resuscitare și au declarat decesul bărbatului.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=EXEbDqwWoR4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1hkNEDQ4Z35AlM3LcINJWDDY18z1TGsO1fRonsb7-CNZMgwai0gdBMNVQ” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis DABO DONER pe Pietonal!

Nu e kebab și nici shaorma. E unicul doner, DABO DONER, și a cucerit bistrițenii de...

Dansează, învață mișcări noi și distrează-te la cursurile YOLO STUDIO! GRATUIT, săptămâna viitoare!

Îți place muzica și vrei să te distrezi? Vrei să înveți să dansezi sau să „prinzi”...

POP&POP Glass Solutions Bistrița – Profesioniști în amenajări cu sticlă și sisteme de glisare inteligente pentru birouri, locuințe sau terase

Ai în plan amenajări cu sticlă la firmă sau acasă?! Pop&Pop Glass Solutions Bistrița sunt profesioniștii...