4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FOTO/VIDEO: Accident MORTAL sub pasarela de la Dedeman

Un GRAV accident de circulație a avut loc în urmă cu câteva momente la pasarela de la Dedeman. În urma impactului, șoferul unui autoturism a fost proiectat afară din mașină, iar leziunile suferite au fost incompatibile cu viața.

Un grav accident s-a petrecut sub pasarela de la Dedeman în urmă cu puțin timp. În accident a fost implicată o singură mașină, care a izbit frontal stâlpul de susținere al pasarelei.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă, unul de Prim – Ajutor, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere cu apă și spumă.

În urma impactului, șoferul, un bărbat de aproximativ 21 de ani a fost proiectat afară din mașină.

„Medicul care încadrează echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a fost nevoit să declare decesul bărbatului în vârstă de aproximativ 21 de ani. Acesta prezenta leziuni incompatibile cu viața.”, informează Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Cercetările făcute de polițiști la fața locului au indicat că tânărul circula cu viteză foarte mare, iar în zona impactului nu au fost găsite urme de frânare.

„Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiul Bistrița, situată sub o pasarelă de trecere peste calea ferată, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a colizionat frontal un stâlp de susținere a pasarelei. Din accident a rezultat decesul tânărului. La fața locului nu au fost identificate urme de frânare. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.”, informează Virginia Pîrlea, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița.

Din informațiile de la fața locului, se pare că tânărul s-ar fi certat cu prietena, anunțând-o la telefon că se va sinucide.

De la începutul anului, alți doi bărbați au ales să își încheie socotelile cu viața în același loc, folosind aceeași metodă și același traseu.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.