7.1 C
Bistrița
luni, septembrie 20, 2021

Cine este tânărul care și-a încheiat socotelile cu viața într-un stâlp din pasarela „ucigașă”

Avea 21 de ani, toată viața înainte, însă noaptea trecută și-a încheiat socotelile cu viața într-un stâlp din pasarela de lângă ISU, denumită deja „pasarela ucigașă”, după ce trei oameni și-au pierdut viața acolo în ultimul an. Cine este tânărul care a murit noaptea trecută:

Un grav accident de circulație a avut loc noapea trecută sub pasarela de lângă ISU. Un tânăr de 21 de ani care circula cu viteză s-a izbit de un stâlp al pasarelei. La fața locului nu au fost găsite urme de frânare. Mai mult, surse Bistrițeanul.ro au mărturisit că tânărul și-ar fi sunat iubita înainte de accident pentru a-și lua rămas bun. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Victima se numea Robert  și se pare că era supraveghetor la o sală de jocuri. Culmea, pe pagina sa de Facebook, acesta îi critică pe cei care fac accidente, numindu-i „patetici”.

În această dimineață, iubita tânărului i-a lăsat pe pagina de Facebook un mesaj de adio: „Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea mea! Sper ca sufletul tău să ajungă acolo unde este multă fericire, căldură și unde nu există un strop de suferință… Te iubesc enorm ! Adio iubirea mea.. !”

Prietenii tânărului și-au luat și ei rămas bun în comentariile la această postare.

Acum 4 luni, un fost jandarm în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în același loc (detalii AICI). De asemenea, în urmă cu 9 luni, un tânăr de 27 de ani și-a încheiat socotelile cu viața în același loc (detalii AICI).

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...

FOTO: La Roser House ai lacul Colibița la picioare!

Lucrezi, alergi dintr-o parte în alta, și ai nevoie de un loc unde să te deconectezi....

Italtextil Sărata, Fan Curier Bistrița, Rombat și Leoni fac angajări! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Curier, Italtextil Sărata sau RCB Electro...