8.2 C
Bistrița
luni, februarie 26, 2024

Cine este tânărul care și-a încheiat socotelile cu viața într-un stâlp din pasarela „ucigașă”

Avea 21 de ani, toată viața înainte, însă noaptea trecută și-a încheiat socotelile cu viața într-un stâlp din pasarela de lângă ISU, denumită deja „pasarela ucigașă”, după ce trei oameni și-au pierdut viața acolo în ultimul an. Cine este tânărul care a murit noaptea trecută:

Un grav accident de circulație a avut loc noapea trecută sub pasarela de lângă ISU. Un tânăr de 21 de ani care circula cu viteză s-a izbit de un stâlp al pasarelei. La fața locului nu au fost găsite urme de frânare. Mai mult, surse Bistrițeanul.ro au mărturisit că tânărul și-ar fi sunat iubita înainte de accident pentru a-și lua rămas bun. Mai multe despre acest accident puteți citi AICI.

Victima se numea Robert  și se pare că era supraveghetor la o sală de jocuri. Culmea, pe pagina sa de Facebook, acesta îi critică pe cei care fac accidente, numindu-i „patetici”.

În această dimineață, iubita tânărului i-a lăsat pe pagina de Facebook un mesaj de adio: „Dumnezeu să te odihnească în pace, iubirea mea! Sper ca sufletul tău să ajungă acolo unde este multă fericire, căldură și unde nu există un strop de suferință… Te iubesc enorm ! Adio iubirea mea.. !”

Prietenii tânărului și-au luat și ei rămas bun în comentariile la această postare.

Acum 4 luni, un fost jandarm în vârstă de 55 de ani și-a găsit sfârșitul în același loc (detalii AICI). De asemenea, în urmă cu 9 luni, un tânăr de 27 de ani și-a încheiat socotelile cu viața în același loc (detalii AICI).

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.