15.8 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FOTO/VIDEO – Atmosferă incendiară, în centrul orașului! Bistrițenii au urmărit cu sufletul la gură calificarea istorică în optimile EURO 2024

Aproape 2000 de bistrițeni s-au adunat și în această seară în centrul orașului, urmărind pe un ecran uriaș meciul de fotbal România – Slovacia. Înfășurați în drapele tricolore – mulți dintre ei sau costumați în tricourile naționalei – microbiștii au trăit fiecare fază cu maximă emoție.

Naționala României a disputat astă-seară, la Frankfurt, meciul decisiv cu Slovacia, contând pentru calificarea în optimile EURO 2024.

Bistrițenii s-au adunat din nou în centrul orașului să urmărească pe un ecran uriaș partida de fotbal.

Oamenii au venit cu scaune de acasă, mulți dintre ei înfășurați în drapele tricolore, mai ales că astăzi a fost și Ziua Drapelului Național.

Au aplaudat prestația impecabilă a portarului Florin Niță, au ovaționat, au sărit în sus de bucurie la golul marcat de Răzvan Marin. La finalul partidei, au socotit, cu ochii pe ceas, ultimele secunde până la calificare. 

 

După terminarea partidei de fotbal, pentru o vreme, orașul a răsunat de strigăte de bucurie și claxoane. Un drapel de câțiva metri a fluturat de pe capota unei mașini care a traversat în viteză strada Dornei iar grupurile de suporteri fericiți s-au salutat între ei cu „Hai România”…

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.