-5.3 C
Bistrița
luni, februarie 6, 2023

FOTO/VIDEO – Bistrița a dat 8 campioane naționale la box feminin! Cine sunt fetele și ce le așteaptă acasă?

Avem fruntași peste tot! Iar cine spunea că sporturile dure sunt pentru băieți se înșeală amarnic. Tocmai ce s-a încheiat Campionatul Național de Box feminin, iar bistrițencele noastre au luat medalii doar una și una!

În perioada 26 august-2 septembrie a avut loc, în Eforie Nord, Campionatul Național de Box feminin. Finalul a fost unul cu care Bistrița-Năsăud se poate mândri, opt fete au luat acasă medalii de aur, argint și bronz. Toate acestea cu ajutorul și eforturile antrenorului Nicolae Zăpârțan.

Consilierul județean (PNL) Florin Moldovan, care a fost și el prezent, ar vrea ca și Consiliul Județean să le recompenseze pe tinere pentru efortul depus:

„Pe întreaga durată competițională am avut ocazia să întâlnesc sportive dedicate trup și suflet acestui sport cu adevărat încărcat de pasiune și adrenalină, sportive cu un palmares intern și internațional de invidiat. Printre aceste fete se numără și sportive din Bistrița-Năsăud, pe care spre rușinea mea nici eu nu le știam până să le văd în fiecare dimineață și seară, de luni până duminică, antrenându-se până la epuizare pentru a-și vedea visul împlinit. De altfel aceste fete extraordinare vor și aduce la Bistrița nu mai puțin de 8 medalii din care 4 de aur, 2 de argint și 2 de bronz. În acest sens, odată întors acasă voi solicita Consiliului Județean BN să adopte un proiect de hotărâre prin care aceste campioane să fie recompensate pentru munca depusă”, a postat acesta pe pagina sa de Facebook.

Iată despre ce rezultate este vorba:

   Aur:

Ancuța Hrișcă – 48 kg

Eugenia Anghel – 51 kg

Cristina Cosma – 60 kg

Dana Borzei – 64 kg

 

 Argint:

Giulia Moldovan – 51 kg

Ana Maria Turcu – 69 kg

 

Bronz:

Iulia Timiș – 51 kg

Maria Bobosan – 57 kg

Foto/Video- Florin Moldovan 

[arve url=”https://www.facebook.com/skunkintosh/videos/10156592105297088/” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase: