25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

Județul nostru dă peste nas rapoartelor naționale! Programarea la înmatriculări se face de pe o zi pe alta

Un raport întocmit la nivel național, plasa județul nostru pe locul II în topul județelor cu cea mai lungă perioadă de așteptare pentru programări la înmatriculări. Situația însă nu e deloc așa. Începând cu luna iulie, programările se fac de pe o zi pe alta.

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) solicită Guvernului şi Ministerului Afacerilor Interne (MAI) reducerea perioadei de înmatriculare pentru autovehiculele comerciale de la peste 30 de zile la o zi.

Într-un raport întocmit de UNTRR, Bistrița Năsăud se plasa pe locul II, cu 60 de zile de așteptare pentru o programare.

Situația însă nu stă chiar așa.

Începând cu luna iulie, programările se fac de pe o zi pe alta, indiferent de persoană fizică sau juridică, sau tip de autovehicul”, a declarat Teodor Gârda, din cadrul Direcției de Permise Bistrița Năsăud.

Chiar și înainte de 1 iulie, perioada de așteptare pentru o programare la înmatriculare era de cel mult 30 de zile. Adică, la jumătatea timpului care apare în raportul întocmit de UNTRR.

Chiar și emiterea numerelor de înmatriculare se face în aceeași zi. Cei care depun actele până în ora 10:00, primesc numerele după ora 12:00, iar cei care depun actele după ora 10:00, primesc numerele după ora 15:00.

Am tras tare ca să ajungem cu programările de pe o zi pe alta. Așa că un astfel de raport e supărător, deoarece nu prezintă realitatea”, a conchis Teodor Gârda.

Programările pentru înmatriculare se fac AICI.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.