6.9 C
Bistrița
sâmbătă, octombrie 16, 2021

FOTO/VIDEO BISTRIȚA: Femeie lovită de taxi pe trecerea de pietoni de la Kaufland

Un accident rutier a avut loc în zona Kaufland-ului de jos. O femeie a fost lovită de o mașină de taxi, pe trecerea de pietoni.

O femeie a suferit un accident rutier, fiind lovită de o mașină în zona supermarketului Kaufland.

La locul accidentului au sosit un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și polițiștii de la Biroul Rutier.

Femeia ar fi vrut să traverseze strada, pe trecerea de pietoni, când a fost surprinsă de un taxi. Șoferul spune că s-ar fi asigurat, încetinind, însă i-a ieșit în față. Femeia era îmbrăcată în haine negre, ceea ce, spune vinovatul, ar fi îngreunat vizibilitatea.

Victima, de 52 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale de specialitate. Aceasta era conștientă și prezenta o contuzie de bazin.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier. Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

[arve url=”https://youtu.be/HODkYw1cGvk” /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...