17.5 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

FOTO/VIDEO – Bistrițeanul.ro a testat noul Mitsubishi Eclipse Cross. Ce impresie ne-a făcut? Aflați aici:

Preț de o săptămână, prin amabilitatea celor de la Comautosport, știrile din Bistrițeanul.ro au fost aduse de noul Mitsubishi Eclipse Cross. Ce impresie ne-a lăsat:

Am avut ocazia să testăm, timp de o săptămână, spectaculosul Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe, care a făcut senzație la Salonul Auto de la Geneva 2017 și care a fost prezentat la mijlocul lunii martie și la Bistrița de către Comautosport. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți AICI.

Modelul este o fuziune între aspectul unui coupe și al unui SUV, iar la interior abundă de tehnologie. Producătorul a încercat să facă utilizarea tehnologiei cât mai sigură, iar acest lucru l-am simțit și noi în această săptămână.

Printre dotările care ne-au impresionat a fost tocmai afișajul la nivelul ochilor, care ne-a permis să interpretăm diverse informații mai ușor și mai în siguranță.

Ce părere ne-am format despre Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe puteți vedea în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/zXPee2BomBQ” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: