18 C
Bistrița
vineri, iunie 14, 2024

FOTO/VIDEO – Bistrițeanul.ro a testat noul Mitsubishi Eclipse Cross. Ce impresie ne-a făcut? Aflați aici:

Preț de o săptămână, prin amabilitatea celor de la Comautosport, știrile din Bistrițeanul.ro au fost aduse de noul Mitsubishi Eclipse Cross. Ce impresie ne-a lăsat:

Am avut ocazia să testăm, timp de o săptămână, spectaculosul Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe, care a făcut senzație la Salonul Auto de la Geneva 2017 și care a fost prezentat la mijlocul lunii martie și la Bistrița de către Comautosport. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți AICI.

Modelul este o fuziune între aspectul unui coupe și al unui SUV, iar la interior abundă de tehnologie. Producătorul a încercat să facă utilizarea tehnologiei cât mai sigură, iar acest lucru l-am simțit și noi în această săptămână.

Printre dotările care ne-au impresionat a fost tocmai afișajul la nivelul ochilor, care ne-a permis să interpretăm diverse informații mai ușor și mai în siguranță.

Ce părere ne-am format despre Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe puteți vedea în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/zXPee2BomBQ” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: