-1.3 C
Bistrița
duminică, decembrie 10, 2023

FOTO/VIDEO – Bistrițeanul.ro a testat noul Mitsubishi Eclipse Cross. Ce impresie ne-a făcut? Aflați aici:

Preț de o săptămână, prin amabilitatea celor de la Comautosport, știrile din Bistrițeanul.ro au fost aduse de noul Mitsubishi Eclipse Cross. Ce impresie ne-a lăsat:

Am avut ocazia să testăm, timp de o săptămână, spectaculosul Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe, care a făcut senzație la Salonul Auto de la Geneva 2017 și care a fost prezentat la mijlocul lunii martie și la Bistrița de către Comautosport. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți AICI.

Modelul este o fuziune între aspectul unui coupe și al unui SUV, iar la interior abundă de tehnologie. Producătorul a încercat să facă utilizarea tehnologiei cât mai sigură, iar acest lucru l-am simțit și noi în această săptămână.

Printre dotările care ne-au impresionat a fost tocmai afișajul la nivelul ochilor, care ne-a permis să interpretăm diverse informații mai ușor și mai în siguranță.

Ce părere ne-am format despre Mitsubishi Eclipse Cross SUV Coupe puteți vedea în materialul video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/zXPee2BomBQ” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...