1.2 C
Bistrița
miercuri, noiembrie 30, 2022

Vă amintiți de bistrițeanul care a spus, în aeroport, că are o bombă în bagaj? Cum a fost pedepsită gluma sa nesărată:

În luna iulie a anului trecut, un bistrițean care voia să ajungă cu avionul în Londra, făcea o glumă nesărată, care i-a adus un dosar penal. Acesta a spus, în glumă, că are o bombă în bagaj. Cum a fost pedepsit în cele din urmă bărbatul:

La mijlocul anului trecut, un bistrițean de 44 de ani băga în sperieți un aeroport întreg. Bistrițeanul, care, se pare consumase alcool, a amenințat că are o bombă în bagaj, după îmbarcarea în avionul Cluj-Londra. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Zborul cu destinația Londra-Lutton a plecat cu trei ore întârziere, oamenii legii verificând atent aeronava, pentru a se asigura că bistrițeanul chiar făcuse o glumă.

Ceea ce se voia a fi o glumă i-a adus dosar penal bărbatului. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a înregistrat imediat după incident dosarul penal și a început urmărirea penală a bărbatului.

Bărbatul a fost cercetat pentru comiterea infracțiunii de „comunicare de informații false, care pune în pericol siguranța zborului”. Potrivit Stirile ProTv, după această glumă, bistrițeanul s-a ales cu o amendă penală consistentă: 10.000 de lei.

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...