13.5 C
Bistrița
miercuri, septembrie 27, 2023

Vă amintiți de bistrițeanul care a spus, în aeroport, că are o bombă în bagaj? Cum a fost pedepsită gluma sa nesărată:

În luna iulie a anului trecut, un bistrițean care voia să ajungă cu avionul în Londra, făcea o glumă nesărată, care i-a adus un dosar penal. Acesta a spus, în glumă, că are o bombă în bagaj. Cum a fost pedepsit în cele din urmă bărbatul:

La mijlocul anului trecut, un bistrițean de 44 de ani băga în sperieți un aeroport întreg. Bistrițeanul, care, se pare consumase alcool, a amenințat că are o bombă în bagaj, după îmbarcarea în avionul Cluj-Londra. Mai multe despre acest subiect puteți citi AICI.

Zborul cu destinația Londra-Lutton a plecat cu trei ore întârziere, oamenii legii verificând atent aeronava, pentru a se asigura că bistrițeanul chiar făcuse o glumă.

Ceea ce se voia a fi o glumă i-a adus dosar penal bărbatului. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a înregistrat imediat după incident dosarul penal și a început urmărirea penală a bărbatului.

Bărbatul a fost cercetat pentru comiterea infracțiunii de „comunicare de informații false, care pune în pericol siguranța zborului”. Potrivit Stirile ProTv, după această glumă, bistrițeanul s-a ales cu o amendă penală consistentă: 10.000 de lei.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.