31 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO/VIDEO – Blăjenii de Jos: Drumul spre casă al unui bătrân s-a oprit într-un cap de pod

Un bătrân de 75 de ani din Blăjenii de Jos s-a accidentat destul de serios, după ce a lovit cu scuterul cu care se deplasa un cap de pod. Acesta se întorcea acasă de la cumpărături și nimeni nu-și explică cum a reușit să lovească capul de pod.

Accidentul s-a produs în urmă cu puțin timp, în Blăjenii de Jos. Un bărbat de 75 de ani din localitate se îndrepta spre casă cu scuterul, iar la un moment dat, într-o curbă acesta a pierdut controlul acestuia și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, scuterul a fost avariat, iar bărbatul a fost rănit, însă a fost găsit conștient de echipajul medical. Acesta a fost îngrijit la fața locului de un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD și cel mai probabil va fi transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Bătrânul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În momentul producerii accidentului, acesta se întorcea acasă de la cumpărături.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=xqlLROmFQ5g” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.