-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTO/VIDEO: Blocaj de gheață, lung de un kilometru, pe râul Rebra

Pompierii se luptă să detoneze bucăți din zăporul format pe râul Rebra. Lung de un kilometru, acesta dă bătăi de cap echipajului pirotehnic. Deja au avut loc șase explozii controlate și mai e de lucru…

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Rebra a solicitat ajutorul echipajului pirotehnic din cadrul ISU BN. Pe râul Rebra s-a format un zăpor, iar cei de acolo nu au reușit să-l înlăture.

„Deocamdată nu sunt inundate gospodării sau terenuri agricole, pompierii militari bistrițeni împreună cu membrii CLSU Rebra acționează preventiv pentru a înlătura pericolul”, anunță reprezentanții ISU BN.

După ce au ajuns în zonă, au constatat că zăporul se întinde pe un kilometru. Pe parcursul a aproximativ două ore, pirotehniştii bistrițeni au executat șase explozii controlate pentru a creea canale de scurgere a apei, implicit pentru deblocarea formațiunilor de gheață.

Operațiunea este încă în plină desfășurare.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/12/zaporrebra-1.mp4″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.