23.5 C
Bistrița
luni, iunie 17, 2024

FOTO/VIDEO: Blocaj de gheață, lung de un kilometru, pe râul Rebra

Pompierii se luptă să detoneze bucăți din zăporul format pe râul Rebra. Lung de un kilometru, acesta dă bătăi de cap echipajului pirotehnic. Deja au avut loc șase explozii controlate și mai e de lucru…

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Rebra a solicitat ajutorul echipajului pirotehnic din cadrul ISU BN. Pe râul Rebra s-a format un zăpor, iar cei de acolo nu au reușit să-l înlăture.

„Deocamdată nu sunt inundate gospodării sau terenuri agricole, pompierii militari bistrițeni împreună cu membrii CLSU Rebra acționează preventiv pentru a înlătura pericolul”, anunță reprezentanții ISU BN.

După ce au ajuns în zonă, au constatat că zăporul se întinde pe un kilometru. Pe parcursul a aproximativ două ore, pirotehniştii bistrițeni au executat șase explozii controlate pentru a creea canale de scurgere a apei, implicit pentru deblocarea formațiunilor de gheață.

Operațiunea este încă în plină desfășurare.

[arve url=”http://www.bistriteanul.ro/wp-content/uploads/2018/12/zaporrebra-1.mp4″ /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA: