5.6 C
Bistrița
joi, februarie 22, 2024

VIDEO: La 100 de ani, un clip prea real, prea crunt, prea adevărat! Mai stau în picioare cuvintele domnitorilor ca Ștefan sau Țepeș?

Au trecut 100 de ani de la Marea Unire. La ceas aniversar, motociclistul patriot a realizat un clip cu vorbele domnitorilor români, ca Țepeș, Ștefan cel Mare sau Mircea cel Bătrân. Prea crunt, prea adevărat… prea actual!

„Cei care nu-și cunosc istoria, sunt condamnați să o repete!”, spune un proverb! Același proverb ce apare la finele unui clip realizat la ceas aniversar.

Motociclistul patriot a realizat un scurt video în care comemorează vorbele domnitorilor români ce au luptat pentru ceea ce noi acum cunoaștem ca și „România”.

În clip apar imagini de la parada de 1 Decembrie 2018, dar și faze din filmele istorice. Domnitori ca Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș sau Mircea cel Bătrân rostesc fraze prea reale, prea crunte, prea adevărate… și prea actuale.

Mai stau în picioare aceste vorbe? Repetăm istoria sau învățăm din ea?

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=fZOQ80hfEsQ&feature=youtu.be” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: