19.1 C
Bistrița
sâmbătă, iulie 13, 2024

VIDEO: La 100 de ani, un clip prea real, prea crunt, prea adevărat! Mai stau în picioare cuvintele domnitorilor ca Ștefan sau Țepeș?

Au trecut 100 de ani de la Marea Unire. La ceas aniversar, motociclistul patriot a realizat un clip cu vorbele domnitorilor români, ca Țepeș, Ștefan cel Mare sau Mircea cel Bătrân. Prea crunt, prea adevărat… prea actual!

„Cei care nu-și cunosc istoria, sunt condamnați să o repete!”, spune un proverb! Același proverb ce apare la finele unui clip realizat la ceas aniversar.

Motociclistul patriot a realizat un scurt video în care comemorează vorbele domnitorilor români ce au luptat pentru ceea ce noi acum cunoaștem ca și „România”.

În clip apar imagini de la parada de 1 Decembrie 2018, dar și faze din filmele istorice. Domnitori ca Ștefan cel Mare, Vlad Țepeș sau Mircea cel Bătrân rostesc fraze prea reale, prea crunte, prea adevărate… și prea actuale.

Mai stau în picioare aceste vorbe? Repetăm istoria sau învățăm din ea?

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=fZOQ80hfEsQ&feature=youtu.be” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...

DELICE PAN angajează șofer categoria B. Noi locuri de muncă, la Coroana Grand Hotel, Centrul Micul Prinț, Stewo Năsăud sau Coroana

Echipa Delice Pan are nevoie de un șofer pentru distribuție pâine, iar Tricorama caută operator utilaje personalizare. Centrul Micul Prinț angajează terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Crama Jelna, Restaurant Coroana, Aquabis sau STEWO  PLAST Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Bucură-te de Asistența în caz de pană și avarie, de la Mercedes-Benz

Soluția pentru mobilitate Mobilo Cu Mobilo, ajungi la destinație. Cu Mobilo, ajungi la destinație. Soluția de mobilitate Mobilo...