21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO Casă abandonată din Ștefan Cel Mare, cuprinsă de flăcări

O casă din zona Ștefan Cel Mare a fost cuprinsă de flăcări în această dimineață. Se pare că aceasta este abandonată, iar acolo locuiesc de ceva vreme oameni ai străzii.

În această dimineață, o casă din Ștefan cel Mare a fost cuprinsă de flăcări. Pompierii militari intervin în acest moment pentru lichidarea incendiului.

Din primele informații este  vorba despre o casă abandonată, ocupată abuziv de ceva vreme de oameni ai străzii. Se pare că acesta n-ar fi primul incident de acest fel, care are în centru acest imobil. Mai multe detalii AICI.

Casa respectivă a fost achiziționată de un dezvoltator imobiliar pentru a fi dărâmată și ridicat în locul său un bloc de locuințe. Proiectul imobiliar, care nu respecta mai multe reguli de urbanism, a fost blocat în instanță.

UPDATE:

„Jandarmii au evacuat în această dimineață 7 persoane dintr-o casă în care izbucnise un incendiu
Trei adulți și 4 copii, printre care se afla și un copil de doar 2 săptămâni, au fost scoși de jandarmi din locuința în care se aflau deoarece în imobil izbucnise un incendiu. În jurul orei 09.00, patrula de Jandarmerie care se afla într-o acțiune de patrulare a zărit inițial un fum dens care ieșea de la o casă din cartierul Ștefan cel Mare. Imediat jandarmii au oprit mașina, au intrat în imobilul respectiv și au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane.  Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulți și 4 copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede și i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei. Din fericire nimeni nu a fost rănit iar persoanele în cauză au fost transportate la Viișoara, la domiciliul părinților. Cel mai mic dintre copii este nou născut și are doar 2 săptămâni.  La fața locului a fost solicitată prin intermediul 112 intervenția pompierilor care au intervenit imediat pentru stingerea incendiului”, informează Georgeta Cășvan, purtătorul de cuvând al Inspectoratului de Jandarmi Județean.

Foto/Video: Tina Dumitrescu/ Marius Rus/ IJJ Bistrița-Năsăud

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...