7.4 C
Bistrița
vineri, mai 20, 2022

FOTO/VIDEO: Cătălin Măruță însuși a prezentat astă-seară „Mondialul de la Bistrița”!

Șarmant, surâzător, carismatic – Cătălin Măruță însuși, vedeta Pro TV în carne și oase, ca un profesionist adevărat care știe unde anume există valoare, care certifică prin prezența sa calitatea indestructibilă a evenimentului la care participă – Cătălin Măruță însuși a prezentat astă-seară „mondialul de la Bistrița”!

S-a încheiat mondialul de fotbal de la Moscova, a început Mondialul de folclor de la Bistrița! Mii de telefoane, imagini și mesaje pe care le-am primit pe Facebook, doamnelor și domnilor, le mulțumim tuturor celor care ne-au scris și ne-au apreciat, puteți să verificați, ceea ce vă spun este real, de la Rio până în Singapore – mesaje de felicitări și de bucurie pentru ceea ce facem aici…”, a remarcat dr. Dorel Cosma, în deschiderea celei de-a doua seri a Festivalului Internațional „Nunta Zamfirei”, salutând prezența excelenței sale, ambasadorul României în Vietnam.

Pe scenă a urcat apoi realizatorul TV și prezentatorul de excepție Cătălin Măruță, care i-a și avut invitați recent, la Pro Tv, pe dansatorii și soliștii ansamblului Cununa de pe Someș. Cătălin Măruță a fost cel care a prezentat – admirabil și emoționant – ansamblurile care au urcat astă-seară pe scenă, într-o seară dedicată etniilor din România.

[arve url=”https://youtu.be/ooeXMcOykzk” /]

A fost vorba de Ansamblul etniei săsești din Bistrița, ansamblul etniei grecești (Brașov), Ansamblul etniei maghiare – Voievodeni (Mureș), Ansamblul etniei ucrainene (Suceava), Ansamblul profesionist „Plăieșii” din Republica Moldova și Ansamblul profesionist „Mureșul” din Târgu-Mureș.

[arve url=”https://youtu.be/4GspVqsoEnc” /]

Primăria Municipiului Bistrița, Palatul Culturii Bistrița și Uniunea Mondială de Folclor I.G.F. îi invită pe bistrițeni și mâine, la cea de-a XXIII-a ediție a Festivalului internațional de folclor „Nunta Zamfirei”. Ansambluri de dansatori din Italia, Belarus, Costa Rica, Filipine, Franța, Mexic, Coreea de Sud, Lituania, Bulgaria și România vor încânta publicul prin spectacolele oferite în fiecare seară de festival, începând cu ora 20:00, în fața Centrului Cultural Municipal, cunoscutul Palat al Culturii.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: