-3.8 C
Bistrița
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO: Căutări intense după ce un bărbat s-ar fi înecat într-un lac, în Chiuza

Mobilizare a salvatorilor în localitatea Chiuza. S-ar părea că un bărbat s-a înecat într-un lac din apropierea unei balastiere.

Un echipaj de pompieri cu barcă, un Echipaj de Prim Ajutor de la Beclean și poliția au plecat spre Chiuza.

S-ar părea că un bărbat de aproximativ 32 de ani s-ar fi înecat, într-un lac aflat în apropierea unei balastiere.

„Echipajele ajunse la fața locului au început căutările bărbatului”, au anunțat reprezentanții ISU BN.

UPDATE

Un bărbat de 36 de ani, din Chiuza, a ieșit cu familia la un grătar, la ieșirea din localitate. În apropiere este și un lac, dar nu cel privat al balastierei. S-ar părea că bărbatul și familia lui veniseră de o săptămână doar, din Franța.

După ce au mâncat și au băut, bărbatul s-a hotărât să meargă „pe lac” să se răcorească. Și-a luat unul dintre copii, de nouă anișori, și o saltea pneumatică și au început să plutească pe apă. La un moment dat, când se aflau după un dâmb, cei de pe mal ar fi auzit strigătele copilului.

Cumnata bărbatului a fugit și a salvat copilul, care, dând din mâini, a ajuns aproape de mal. Salteaua pe care se afla cu tatăl său s-a răsturnat, iar bărbatul nu a mai fost zărit de ai săi.

Pompierii îl caută în continuare.

Update:

Bărbatul a fost găsit, din păcate fără semne vitale. Este extras din apă și va fi predat celor de la Medicina Legală în vederea necropsiei.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...

Probleme la sistemul de direcţie al mașinii? Beneficiază de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service

Dacă ai probleme la sistemul de direcție al mașinii, e momentul să te bucuri de oferta MATEROM AUTOMOTIVE Service! Prețuri avantajoase:

Clinica Sanovil angajează farmacist, Stewo Năsăud are nevoie de 20 muncitori calificați și necalificați

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care are nevoie de operatori cabluri electrice. Clinica Sanovil caută farmacist, iar Stewo Năsăud - 20 de muncitori calificați sau necalificați. Oferta completă, mai jos: