-0.1 C
Bistrița
vineri, decembrie 8, 2023

FOTO/VIDEO Cele mai nebunești ritmuri au zdruncinat liniștea din Prundu Bârgăului. La AquaSpa s-a petrecut până în zori

Un maraton de voie bună pe cele mai moderne ritmuri, mixate cu măiestrie de către DJ de la Virgin Radio, a avut loc noaptea trecută în Prundu Bârgăului la AquaSpa. Petrecăreții au plecat acasă abia în zorii zilei.

Agitație mare la AquaSpa din Prundu Bârgăului aseară, începând cu ora 22:00. Un inedit pool party a fost pus în scenă la complexul de pe Valea Bârgăului. Complexul din Prundul Bârgăului a reușit să aducă atmosfera de club chiar în mijlocul naturii, pe marginea piscinelor.

Atmosfera a fost întreținută de mai mulți DJ de la Virgin Radio, dar și de două animatoare care s-au unduit frenetic pe cele mai nebunești ritmuri ale momentului.

Pe platane au pus stăpânire Marc Rayen & John Deeper, dar și MC Lalla. De băutură cu alcool sau fără au fost responsabili cei de la Bacardi, Cocktail Dreams, dar și Crama Jelna.

Chiar dacă temperaturile nu au fost atât de prietenoase aproape de miezul nopții, când atmosfera a început să se încingă au existat și „curajoși” care au luat în serios ideea de „pool party” și au făcut o binemeritată baie nocturnă în bazinele de la AquaSpa.

Parcarea complexului a devenit neîncăpătoare, iar petrecăreții s-au dat duși abia când zorii zilei băteau la ușă.

[arve url=”https://youtu.be/J8s52yB25F0″ /]

 

 

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.