25.8 C
Bistrița
joi, iulie 29, 2021

FOTO/VIDEO CEPARI: A uitat oala pe aragaz și i-a luat foc casa!

Un apel la 112 anunța că un incendiu a izbucnit în localitatea Cepari. Chiar în centrul localității, flăcările au cuprins o casă de locuit. Două echipaje de stingere incendii, și unul medical, au mers la locul indicat.

Clipe de groază pentru o familie din Cepari. Un incendiu a izbucnit în casa în care locuiesc.

„Două echipaje de stingere de la Năsăud și un Echipaj de Prim Ajutor au fost trimise la locul indicat de persoanele ce au apelat la 112”, au explicat reprezentanții ISU BN.

Se pare că focul s-a manifestat într-o încăpere, focul izbucnind, cel mai probabil, de la o oală cu mâncare uitată pe aragaz.

Au ars aproximativ 30 metri pătrați.

UPDATE:

„Incendiu s-a manifestat în interiorul casei, în două încăperi, pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Intervenţia a avut un grad ridicat de dificultate din cauza faptului că în interior se afla o butelie şi riscul producerii unei explozii era ridicat. Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid şi butelia a fost evacuată în condiții de siguranță”, au explicat reprezentanţii ISU BN.

[arve url=”https://youtu.be/9cVIrsGyUhI” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Filexpo – Noul Centru comercial cu capital 100% Bistrițean. Va face diferența!

Deschidere va avea loc joi,  29 iulie h 11. Managerul  de comunicare al Filexpo, declară : “Inițial...

FOTO/VIDEO: ”Arome din Călimani” vinde, usucă și congelează afine de pădure pentru cofetării și restaurante! Povestea unei afaceri de familie

Gustul pădurii -  fresh, congelat sau uscat - ajunge acum în cofetării, restaurante sau pe mesele...