7.4 C
Bistrița
vineri, octombrie 15, 2021

FOTO/VIDEO CEPARI: A uitat oala pe aragaz și i-a luat foc casa!

Un apel la 112 anunța că un incendiu a izbucnit în localitatea Cepari. Chiar în centrul localității, flăcările au cuprins o casă de locuit. Două echipaje de stingere incendii, și unul medical, au mers la locul indicat.

Clipe de groază pentru o familie din Cepari. Un incendiu a izbucnit în casa în care locuiesc.

„Două echipaje de stingere de la Năsăud și un Echipaj de Prim Ajutor au fost trimise la locul indicat de persoanele ce au apelat la 112”, au explicat reprezentanții ISU BN.

Se pare că focul s-a manifestat într-o încăpere, focul izbucnind, cel mai probabil, de la o oală cu mâncare uitată pe aragaz.

Au ars aproximativ 30 metri pătrați.

UPDATE:

„Incendiu s-a manifestat în interiorul casei, în două încăperi, pe o suprafață de aproximativ 25 mp. Intervenţia a avut un grad ridicat de dificultate din cauza faptului că în interior se afla o butelie şi riscul producerii unei explozii era ridicat. Din fericire, incendiul a fost lichidat rapid şi butelia a fost evacuată în condiții de siguranță”, au explicat reprezentanţii ISU BN.

[arve url=”https://youtu.be/9cVIrsGyUhI” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Se caută tehnician maseur și kinoterapeut! NOI locuri de muncă, disponibile la Subway Viișoara, Transmixt, Electroplast, IMP România sau RDS

Salon CLAUDIA angajează tehnician maseur și kinoterapeut (ă). Restaurantul Subway Viișoara din incinta Petrom angajează preparatori sandwich-uri, iar Leoni are disponibile sute de locuri de muncă. RCS & RDS caută agent vânzări. Oferta completă, mai jos: 

Jachete bărbătești – care este perfectă pentru vremea rece?

Vremea rece aduce cu sine nevoia de a ne schimba garderoba. Pentru sezonul rece, în orice...

Ianiki After school e ALTCEVA: Cursuri în limba Germană! Și-ți iau copilul de la școală și-ți vine acasă cu tema făcută și fericit!

Un ALTFEL de after school și-a deschis azi porțile, în Bistrița. Cei de la IANIKI îți...