0.7 C
Bistrița
luni, noiembrie 28, 2022

Prostituatele au adus venituri de 35.000 de lei primăriei, anul trecut. „Campioana” este sora unui criminal

Potrivit unui raport pe anul trecut al Poliției Locale, prostituatele sancționate de către agenți au adus venituri de mai bine de 35.000 de lei la Primăria Bistrița. Campioană la amenzi e o copilă din comuna Teaca.

În 2017, Poliția Locală a dat 72 de amenzi pentru prostituție. Valoarea totală a acestora ajunge la 36.800 de lei. În medie, o amendă variază între 500 și 900 de lei.

Printre cele care practică prostituția pe lângă oraș se numără femei din Târgu Mureș, Cluj, Constanța și diferite comune din Bistrița-Năsăud. Puține sunt prostituatele care au doar o amendă primită în întreg anul.

„Campioană” la amenzi este o tânără din comuna Teaca. Aceasta a adunat 7 amenzi, în valoare de 3.500 de lei, în anul 2017. Sursele noastre spun că aceasta se prostituează împreună cu mama sa, care a adunat și ea amenzi în valoare de 1.500 de lei anul trecut.

Copila este sora adolescentului care în toamna anului 2015 a înjunghiat mortal în fața Instituției Prefectului o tânără de 19 ani. Adolescentul trăia din cerșit, furturi mărunte și colectare și vânzarea de fier vechi. În toamna anului 2016, acesta a fost condamnat la 9 ani de detenție într-un centru pentru minori, pentru omor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...

S-au specializat afară în curățenie, inclusiv după incendii, iar acum le arată bistrițenilor ce au învățat! EASY SOLUTION – servicii profesionale de curățenie pentru...

Povestea EASY SOLUTION, cea mai nouă firmă de curățenie care își oferă serviciile complete bistrițenilor, este...