13 C
Bistrița
duminică, septembrie 26, 2021

Prostituatele au adus venituri de 35.000 de lei primăriei, anul trecut. „Campioana” este sora unui criminal

Potrivit unui raport pe anul trecut al Poliției Locale, prostituatele sancționate de către agenți au adus venituri de mai bine de 35.000 de lei la Primăria Bistrița. Campioană la amenzi e o copilă din comuna Teaca.

În 2017, Poliția Locală a dat 72 de amenzi pentru prostituție. Valoarea totală a acestora ajunge la 36.800 de lei. În medie, o amendă variază între 500 și 900 de lei.

Printre cele care practică prostituția pe lângă oraș se numără femei din Târgu Mureș, Cluj, Constanța și diferite comune din Bistrița-Năsăud. Puține sunt prostituatele care au doar o amendă primită în întreg anul.

„Campioană” la amenzi este o tânără din comuna Teaca. Aceasta a adunat 7 amenzi, în valoare de 3.500 de lei, în anul 2017. Sursele noastre spun că aceasta se prostituează împreună cu mama sa, care a adunat și ea amenzi în valoare de 1.500 de lei anul trecut.

Copila este sora adolescentului care în toamna anului 2015 a înjunghiat mortal în fața Instituției Prefectului o tânără de 19 ani. Adolescentul trăia din cerșit, furturi mărunte și colectare și vânzarea de fier vechi. În toamna anului 2016, acesta a fost condamnat la 9 ani de detenție într-un centru pentru minori, pentru omor.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...