11 C
Bistrița
miercuri, octombrie 4, 2023

FOTO/VIDEO: Clubul Sportiv Battlefield Bistrița, pe primul loc după prima etapă a Campionatului Național de Airsoft Domination!

Prima etapa a Campionatului Național de Airsoft Domination – organizat de Federația Română de Airsoft – s-a desfășurat recent la Șieu Sfântu. Bistrițenii au fost printre cei mai buni.

Clubul sportiv bistrițean A.C.S Airsoft Battlefield Bistrița a găzduit zilele trecute prima etapă din Campionatul Național de Airsoft Domination.

Competiția a reunit 13 echipe din întreaga țară, desfășurându-se pe terenul amenajat din localitatea Șieu Sfântu.

În prima etapă, Clubul Sportiv Battlefield Bistrița s-a confruntat cu echipe de la BaiaMare, Ploiesti, Deva și Drobeta Turnu Severin.

„Totul a început sâmbătă dimineață și s-a terminat duminică, la orele 18:00. Intrarea a fost liberă pentru toți cei care și-au dorit să vadă confruntările, ca spectatori.

Jocul a fost de timp Dominație, pe trei puncte de interes. O repriză a avut 15 minute, un meci fiind format din 2 reprize”, au explicat gazdele pentru Bistrițeanul.ro.

Clubul Sportiv Battlefield Bistrita s-a clasat pe primul loc în grupă. Urmează etapa a doua, în 16-17 iunie. Aceasta presupune o întrecere la fel de strânsă între alte 7 echipe.

Finaliștii celor două etape vor disputa meciurile de calificări în semifinale și finale – în data de 30 septembrie și 1 octombrie.

Etapa a doua și finala se vor desfășura tot în Bistrița-Năsăud, la Șieu Sfântu. Pentru că acesta este primul teren de tip Dominație omologat de Federația Română de Airsoft. Până în momentul de față nu există un alt teren de acest fel construit în România”, au mai explicat organizatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Rombat caută analist cumpărări, electrician, gestionar și operatori. Locuri de muncă, disponibile și la Kreativ Metal, Fan Courier, Transmixt, Sanovil

Rombat are nevoie de Analist cumpărări, gestionar și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Leoni, Kreativ Metal, Clinica Sanovil, Stewo Năsăud, Electroplast, Fan Courier sau MasterFoam. Oferta completă - mai jos:

Woooww! Deserturi de toamnă, cu puțin zahăr, surpriza toamnei de la Gelateria Aniela

Gelateria Aniela surprinde, din nou, cu un meniu delicios, de toamnă, numai bun de împărțit cu cineva drag și perfect pentru cei care țin la dietă! Vă așteaptă așadar deserturi de toamnă, inedite și, important, cu puțin zahăr. Pot fi servite pe loc sau la pachet. Dar puteți face și comandă.

REDUCERE 20 la sută, astăzi și mâine, în magazinele MARECOM! Sunt Zilele MARECOM, împlinesc 18 ani de activitate

Producătorul Marecom a ajuns la 18 ani de activitate și sărbătorește alături de clienți, cu oferte...