14.6 C
Bistrița
luni, mai 29, 2023

FOTO/VIDEO: DIVINA EVENTS – maiestuasa sală de nunți de pe Valea Bârgăului

Impunătoare, cu finisaje și dotări excepționale, în mijlocul naturii și totuși accesibilă din drumul național, perfectă pentru evenimente care au între 300 și 850 de invitați, așa am putea descrie în câteva cuvinte cea mai nouă sală de evenimente de pe Valea Bârgăului, mai exact din Mijlocenii Bârgăului: DIVINA EVENTS

AFLĂ de la ce prețuri pleacă meniul și toate facilitățile pe care le oferă:

Cu siguranță dacă ați trecut pe Valea Bârgăului ați remarcat clădirea impunătoare care stă semeață, pe o culme de deal, la ieșirea din Mijlocenii Bârgăului spre Prundu Bârgăului.

După ani de zile în care s-a lucrat intens aici pentru a oferi celor de pe Valea Bârgăului și nu numai, un loc de evenimente cu adevărat de poveste, s-au finalizat lucrările și de anul trecut, DIVINA EVENTS își poate primi oaspeții și deja a numărat zeci de evenimente reușite, în care toată lumea a fost fericită și s-a bucurat de toate facilitățile pentru care proprietarii nu au făcut rabat la nimic, pornind de la amenajări, decor și până la meniul perfect care ajunge în fața fiecărui invitat.

Dacă încă de la exterior clădirea impresionează, la interior sala de evenimente pare asemeni unei săli de bal din poveștile cu castele, prinți și prințese, unde îți mai poți imagina astfel de săli impunătoare. Arhitectura sălii este una specială, neavând niciun stâlp de susținere pe toată suprafața, care se dezvăluie astfel cu totul, oriunde ai sta în sală. Atenți la detalii și la funcționalitate, ringul de dans este generos, iar formațiile invitate au scena lor și se bucură de o acustică impecabilă, lucrându-se inclusiv la acest aspect.

În clădirea învecinată, mirii și o parte din invitați, pot avea propriile spații de cazare, camere sau apartamente de lux, ultrafinisate, evident.

O atenție deosebită s-a acordat și bucătăriei, care nu doar că este utilată impecabil, are și maeștrii bucătari care să scoată în sală, în câteva ore, câteva feluri de mâncare pentru 850 de invitați – de exemplu.

De altfel, la DIVINA EVENTS se pot organiza evenimente cu minim 300 de invitați. În funcție de dorințele fiecăruia, meniul ales poate fi tradițional sau cu preparate alese din bucătăria internațională, iar prețul pleacă de la 300 lei/meniu.

Pentru anul 2023 au rămas libere doar câteva date pentru evenimente mari (nunți) în zilele de weekend, iar dacă sunați la tel. 0758.907.518 puteți afla mai multe detalii dacă aveți în plan să faceți un eveniment de poveste într-un loc de vis.

Locația se bucură și de o parcare generoasă, așa că nu trebuie să vă faceți griji unde vor parca mașinile invitații.

Vestea bună am lăsat-o la sfârșit: se pregătește și o sală mai mică, dedicată evenimentelor sub 300 de persoane și, dacă toate vor merge conforma planurilor, inclusiv o piscină pentru evenimente cum nici n-ați îndrăznit să visați.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...

Noi locuri de muncă, la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building și Iproeb. Ofertă Marea Britanie

Se caută personal pentru construcția rețelelor de fibră optică în Marea Britanie. Este nevoie de supervizor șantier, jonctor fibră optică, șofer profesionist, asfaltator, excavatorist, muncitor. Noi locuri de muncă, disponibile și la Supercom, GeoSil Clean, Amicii Building sau IPROEB.

Organizatorii Transylvania Green Energy Forum au anunțat speakerii din cadrul evenimentului

Transylvania Green Energy Forum are loc în curând la Cluj-Napoca. Tranziția înspre energia verde devine o...