11.6 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

FOTO/VIDEO – Dragostea-n vreme de pandemie: Cu bericica, la soare, cu ceasurile!

Că dacă tot e frumos, și dacă tot e soare, prost să fii să nu ieși din casă! Mai și iei alcool cu tine, grupul nu e mai mare de 3 persoane, așa că va să zică, ești ”acoperit” legal. Dar chiar așa…poți sta cu ceasurile? Că nicio ordonanță n-a reglementat timpul…

Chiar dacă termometrele indică numai 6 grade, soarele frumos strălucitor, cerul albastru, liniștea de afară te îmbie să ieși din casă.

Dacă mai pui și faptul că auzi păsărelele cum cântă și susurul apei, apoi chiar nu mai ai șanse să reziști tentației.

Așa că doi bistrițeni, un el și-o ea, au ieșit la aer curat.

Au respectat și legislația: grupul nu e mai mare de trei persoane. Mai mult, și-au luat și alcool la ei…Și când li s-a terminat, au tot ”umplut” recipientul, de la magazinul de peste drum.

Dragostea e mare în vreme de pandemie. Dragostea unul față de altul, sau de alcool, irelevant.

Important e că mărimea grupului s-a respectat, alcool au avut. Distanța de 1,5 metri e o recomandare doar, iar CÂT timp ai voie să stai afară, nu s-a reglementat prin nicio ordonanță.

Așa că cei doi au stat frumos pe o bancă timp de mai bine de două ore, sub privirile disperate ale unui cetățean cinstit, aflat în izolare.

La un moment dat, în urmă cu doar câteva minute, și-a făcut apariția și poliția! Iar cei doi au luat-o la fugă! Că de, ”fuga e sănătoasă”…iar sănătatea e pe primul loc în aceste vremuri!

[arve url=”https://youtu.be/bsmuG2AMfZM” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: