14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

FOTO/VIDEO: După indicațiile primarului Turc, s-au dezafectat terasele autorizate care îi încurcau viziunea în Centrul Vechi

Terasele de pe Pietonal au dispărut! Motivul? Deranjau ”viziunea” primarului Turc. Acesta s-a prezentat azi în zonă și, sub indicațiile sale, terasele autorizate au fost dezafectate.

Supărare mare printre bistrițeni și mai ales proprietarii de localuri de pe Pietonal. S-a dat comanda ca terasele să fie dezafectate. Culmea, după ce le-a dat autorizație de funcționare și le-a încasat bănuții!

HAOS: După ce le-a dat autorizații și le-a luat banii, Primăria Bistrița ordonă să dispară terasele rămase deschise pe Pietonal

Ieri, majoritatea proprietarilor de localuri s-au conformat și și-au adunat terasele care încurcau ”viziunea„ primarului. A mai rămas nestrânsă una singură. Cea care OBTURA vederea înspre Pietonal din curtea casei primarului Ioan Turc.

Așa că azi, ”înarmat” cu polițiștii locali și alți angajați ai Primăriei Bistrița, primarul Turc și-a făcut apariția pe Pietonal și a dat instrucțiuni. După indicațiile sale, s-a dezafectat și ULTIMA terasă rămasă în picioare.

Reporterii Bistrițeanul.ro au discutat cu reprezentanți ai Primăriei Bistrița- direcția Patrimoniu – care au explicat că ”din cauza teraselor și a aranjamentelor, mașinile NU mai aveau acces pe pietonal. Mai ales pentru evenimentele ce urmează să aibă loc. În luna noiembrie, când s-au dat autorizațiile, nu se știa că se vor organiza evenimente cu mii de persoane, poate. Deci la final de octombrie, început de noiembrie, nu erau contractate aceste concerte. Dar ordinul a fost dat de primar”.

Mai multe explicații din partea celor de la Direcția Patrimoniu și Poliția Locală Bistrița, aici:

ARTICOLE SIMILARE

5 COMENTARII

    • Asta e inca un motiv , ca dupa evenimente sa ne bage iar in carantina si cod rosu , invocand faptul ca datorita multimii si catorva veniti din afara tarii cu noul virus , suntem iar fruntasi …. Prost om, proasta conducere !

  1. @adi, cum ce evenimente??? O sa fie mai ceva ca in vremurile bune a lui Crețu!
    Ca atunci când erau zilele Bistritei pe pietonal!
    Pai ce nebunie v-a fi!!!! SceNa cu super artiști pe ea, 2 patinoare in 200m, poate vin sin mașinuțele electrice, feerie de lumini, eu nu inteleg unde se prăjesc micii – la primar in curte?!!?
    Vezi ce oraș modern suntem??? 2 patinuaruri 1 pârtie, câteva stranduri!!!! Ce pandemie????

  2. Nu prea sunt de acord cu viziunea primatului doar ca terasele sub forma unor bucati de plastic nu au ce cauta intr o zona istorica sau centrala unde cladirile istorice si piatra pavata trebuie etalate….. mesele, umbrekele djn plastic sa le duca la figa

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: