12.5 C
Bistrița
vineri, mai 27, 2022

FOTO/VIDEO: EXCLUSIV în Bistrița, la Kla Institut – Lifting facial și corporal, fără bisturiu cu ULTRAFORMER III

ULTRAFORMER III, una dintre marile și recentele descoperiri din industria frumuseții, care folosind ultrasunetele macro și micro focusate reușește să stimuleze producția de colagen obținând un efect de lifting facial sau corporal de durată, a ajuns la Institut Kla – Salon Claudia (la parterul clădirii Apropo la Rusu din Bistrița).

Salon Claudia a investit enorm în ultimii ani în tehnologia de ultimă generație din domeniul esteticii și modelării corporale, astfel că astăzi, un orășel micuț ca Bistrița are într-un singur salon aparatură cum găsești doar marile clinici din București, Cluj sau Timișoara. Un avantaj pentru bistrițence, care au acces facil la cele mai sofisticate tehnici de modelare, întinerire și înfrumusețare la un preț rezonabil.

ULTRAFORMER III – tehnologie non  chirurgicală cu efecte impresionante și de lungă durată de lifting facial, reducere a ridurilor, fermitate și remodelare corporală

Noua paradigmă în estetica medicală este categoric ULTRAFORMER III, care, prin tehnologia MMFU (Ultrasunete Micro și Macro Focusate), descoperită inițial și folosită pentru a trata anumite tipuri de cancere prin îndepărtarea non chirurgicală a tumorilor, reușește să refacă din interior producția de colagen, obținându-se ulterior un efect de remodelare eficient și vizibil.

Energia pulsată de înaltă intensitate pătrunde în zona vizată fără a dispersa căldura în țesut, cu efecte clinice eficiente și fără durere în timpul tratamentului și, important, fără efecte secundare. În zona tratată, coagularea are loc la 65,4 grade, iar prin procesul de activare al sistemului imunitar se obține producția de colagen.

Traductorii 4&7Mhz creează o micro coagulare in derma și SMAS, în timp ce traductorii de 2Mhz transmit energie Macro în țesutul subcutanat, eliminând în mod selectiv celulele grase. Astfel se obțin rezultate spectaculoase, fără bisturiu, într-un tratament de scurtă durată cu efecte pe termen lung (până la doi ani).

Ce poate face ULTRAFORMER III pentru față?

Păi, în primul rând, un efect de lifting facial spectaculos, prin recâștigarea fermității și luminozității pielii. Reduce ridurile, porii și subliniază forma V a feței. Dubla bărbie poate dispărea fără bisturiu, ridurile de pe frunte se vor atenua vizibil, iar faldurile nazolabiale pot fi corectate ușor, iar fața își recapătă aspectul tineresc. Spectaculoase sunt și rezultatele tratamentului asupra pielii gâtului, cea care trădează mereu vârsta și care poate fi ușor întinerită printr-un singur tratament ULTRAFORMER.

Ce poate face ULTRAFORMER III pentru corp?

ULTRAFORMER III poate fi folosi pentru a remodela tot corpul, fie că e vorba de decolteu, brațe, coapse, mijloc, axilă sau picioare. Astfel, pielea care și-a pierdut elasticitatea și fermitatea după sarcini își poate recăpăta fermitatea și suplețea. Grăsimea adunată în straturi în zona axilei și pentru care nu s-au găsit încă exerciții fizice care să o reducă și să redea fermitatea zonei, poate fi și ea rezolvată. Și interiorul coapselor, care devine tot mai inestetic odată cu trecerea anilor poate fi remodelat, iar aspectul de coajă de portocală al celulitei eliminat.

ULTRAFORMER III a ajuns la Salon Claudia – Institut Kla! Primii 20 de clienți au prețuri promoționale și CADOURI de la Babor

În Bistrița, ULTRAFORMER III (adus în România de Top Line Medicals – www.toplinemedical.ro) a ajuns de câteva zile la Institut Kla, noul nume sub care funcționează Salon Claudia, unul dintre cele mai vechi cabinete de cosmetică din oraș, dar care s-a remarcat în ultimii ani prin investițiile majore în cele mai noi tehnologii de remodelare corporală și înfrumusețare. O vizită pe site-ul www.salonclaudia.ro vă va ajuta să descoperiți nu doar aparatele de ultimă generație disponibile în salon, ci și cum se pot rezolva majoritatea problemelor estetice pe care le reclamăm cu toții în anumite etape ale vârstei (acnee, pierderea fermității sau strălucirii tenului, pilozitate excesivă, celulita inestetică, reducerea centimetrilor în zonele în care niciun exercițiu fizic nu mai e de ajutor, etc.).

Pentru a programa o ședință la revoluționarul ULTRAFORMER III sau pentru orice alte probleme pe care le vreți rezolvate nu trebuie decât să stabiliți o ședință de evaluare sunând la tel. 0745804658, întotdeauna GRATUITĂ, în care alături de Claudia Pop veți stabili tehnologia și abordarea. În cazul ULTRAFORMER III trebuie să știți că este necesară o singură ședință pentru rezolvarea aspectului unei zone, urmând ca după 3 luni să aibă loc o nouă evaluare în care se va decide dacă mai este nevoie de un tratament. Ulterior, este recomandată o singură ședință anual pentru întreținere, dar trebuie să aveți în vedere că rezultatele obținute cu ULTRAFORMER III se pot menține până la 2 ani.

CADOU pentru primele 20 de persoane care vor opta pentru un tratament cu ULTRAFORMER III este, pe lângă un preț special pe ședință, și un kit de îngrijire pentru față sau corp de la Babor, în funcție de zona pe care alegeți să o tratați.

Cu un Like dat paginii de Facebook Salon Claudia veți rămâne la curent cu toate ofertele salonului dedicat frumuseții și îngrijirii, în care investițiile în tehnologie se fac mereu, din ambiția de a avea și la Bistrița ceea ce ați putea găsi doar în saloanele renumite din marile orașe ale țării.

Salon Claudia – Institut Kla este situat în Bistrița, str. Împăratul Traian, nr. 55, în clădirea Apropo la Rusu, la parter, tel./WhatsApp – 0745804658

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

5 moduri prin care să-ți surprinzi partenerul

Simți că rutina îți acaparează relația? Surprinde-ți partenerul cu gesturi mici, dar însemnate, care să mențină...

Cauți ansambluri de joacă outdoor și jucării de sezon pentru cei mici?! La FILEXPO găsești de toate!

Dacă ești în căutarea unor jucării de sezon pentru copii, dacă vrei să faci un cadou...

Weekend mediteraneean, pe Pietonal: scoici, calamari, pui de baltă, caracatițe, gătite de bucătari pricepuți!

Finalul acesta de săptămână vi-l puteți petrece savurând bunătăți mediteraneene și orientale. Pe Pietonalul Liviu Rebreanu...