3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

FOTO/VIDEO –Flăcări la o casă din centrul vechi al Bistriței

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu în centrul istoric al Bistriței, pe strada I. L. Caragiale. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Incendiul a izbucnit la o casă situată pe strada I.L. Caragiale, din centrul orașului. Din primele informații rezultă că nu sunt victime. Acesta a fost localizat, iar în momentul de față se lucrează la lichidarea sa.

Din cauza amplasamentului și a lipsei accesului din stradă, pompierii încearcă să ajungă la clădire de pe străduțe lăturalnice. Aceștia s-au folosit inclusiv de o platformă pentru a putea stinge flăcările. Zona este inundată cu fum, iar acesta este vizibil de la câțiva kilometri distanță.

„O persoană a suferit un atac de panică, a primit asistență medicală de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean aflat în trecere, însă a refuzat transportul la spital”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

UPDATE:

Se pare că în clădirea respectivă nu locuiește nimeni. Incendiul a afectat în jur de 50 de metri pătrați. Deocamdată nu se știe care a fost cauza incendiului. Circulația este blocată atât pe strada Dornei, cât și pe I.L. Caragiale, de autospecialele care intervin.

UPDATE 2:

„Din fericire nu au fost victime. Din datele pe care le avem în acest moment, casa era nelocuită. Mai mult decât atât, pompierii militari au reușit localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Vorbim de o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați de acoperiș, respectiv anexe alăturate pe circa 70-80 de metri pătrați. Au fost direcționate patru echipaje de pompieri miltari, cu autospeciale de stingere, autospeciala de salvare și intervenție la înălțime și un echipaj de prim ajutor SMURD. Cauza probabilă va fi stabilită după finalizarea efectivă a intervenției”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, Marius Rus.

Nu este exclus ca persoanele fără adăpost, care își făceau veacul în zonă să fi provocat incendiul.

[arve url=”https://youtu.be/OMVwx-8NsA4″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...