20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

Polițiștii clujeni, refuzați de un tânăr beat, de pe Ilve

Un tânăr bistrițean a fost oprit în trafic, în municipiul Cluj. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și rezultatul a fost pozitiv. Polițiștii au vrut să îl ducă la spital pentru prelevare de probe biologice, dar a refuzat.

Pe strada Fabricii de Zahăr din municipiul Cluj, polițiștii au oprit un autoturism, pentru control.

La volan se afla un tânăr de 21 de ani, din Ilva Mare.

Conform Dejeanul.ro, în urma testării cu aparatul etilotest a reieşit că acesta consumase alcool. Rezultatul a fost de peste 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au vrut să îl ducă la spital pentru prelevare de probe biologice, dar acesta a refuzat.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiuni de „refuz de recoltare mostre biologice”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal”, scrie aceeași sursă.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: