-8.6 C
Bistrița
miercuri, februarie 8, 2023

FOTO/VIDEO: Grădinița Logos, ridicată din fonduri proprii, și-a deschis azi porțile

În cadrul complexului școlar Logos, astăzi a avut loc inaugurarea grădiniței. O investiție de aproximativ 180.000 de euro, din fonduri proprii, va face mai fericiți 95 de copilași. „Este cea mai modernă și frumoasă grădiniță privată din Bistrița, din țară și din Europa”, au spus autoritățile prezente.

În cartierul Subcetate și-a deschis azi porțile, cea mai nouă grădiniță privată. Liceul Creștin „Logos” are acum în campus și o grădiniță. 95 de copii se bucură de condiții mult mai bune în incinta noii clădiri. Anul trecut, grădinița funcționa în incinta clădirii Liceului.

Este cea mai frumoasă grădiniță la care m-ai adus”, a spus o fetiță uimită, mamei sale.

Construcția a început în luna aprilie a acestui an. Are 560 metri pătrați suprafață desfășurată și 510 metri pătrați suprafață utilă. Are 6 clase și alte încăperi funcționale: educație fizică, cabinet medical, catering etc. Încă nu avem un calcul exact al lucrărilor, dar noi am bugetat-o la 180.000 de euro”, a explicat Ioan Repede, președintele Fundației Gamaliel.

Banii sunt veniți din donațiile oamenilor cu inimă bună.

La inaugurarea clădirii grădiniței și la deschiderea noului an școlar au participat și primarul Ovidiu Crețu, președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan și deputatul PNL, Robert Sigartău.

Primarul Ovidiu Crețu a susținut același discurs, ca și la Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, adăugând și importanța valorilor creștine și credința în Dumnezeu.

[arve url=”https://youtu.be/Jy9xfdfafbY” /]

Președintele Consiliului Județean a apreciat calitatea condițiilor de învățare, a profesorilor, a elevilor și a dărniciei celor care au realizat această unitate de învățământ.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=9CcXculX9CE&feature=youtu.be” /]

Deputatul Robert Sighiartău a insistat asupra importanței valorilor morale, creștine și importanța familiei în creșterea și educarea copiilor.

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=lWRCpyyWI_g” /]

Urmează, în viitor, și lucrări la Corpul C al Liceului, dar și la un teren și o sală de sport. În prezent, la școala gimnazială și liceu sunt 310 elevi.

Taxa la grădiniță este de 175 lei pentru programul scurt și 350 pentru program prelungit.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...