6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Grav accident între Rebrișoara și Nepos. O victimă va fi preluată cu elicopterul SMURD

Un grav accident a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN17 D. Au fost implicate două autoturisme, printre care și o basculă care s-a răsturnat. Trei persoane au fost rănite, una urmând să fie preluată cu un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc în urmă cu puțin timp, pe DN17 D, între Rebrișoara și Nepos. Din primele informații rezultă faptul că au fost implicate două autoturisme, printre care și o basculă care s-a răsturnat.

Trei persoane au fost rănite. Pentru una dintre victime, cu politraumatism grav va interveni un elicopter SMURD.

Circulația în zonă este blocată.

UPDATE:

„Echipajele de intervenție au găsit 3 victime de sex masculin, în afară autoturismului, pe carosabil.
Un barbat în vârstă de 67 de ani a fost preluat de elicopterul SMURD, un tânăr de aproximativ 16 ani a fost preluat de echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, iar un barbat de aproximativ 19 ani a fost preluat de un echipaj aparținând SAJ BN. Victima din elicopter era în stare grava, cu multiple leziuni și traumatisme și a fost transportată la un centru de trauma din Cluj Napoca, iar celelalte doua victime au fost transportate de echipajele medicale la CPU Năsăud (conștiente și cooperante)”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: