19.1 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

Silviu Rus (PER Bistrița-Năsăud): Cea mai mare problemă, în procesul de reciclare

Aceasta ar fi cea mai mare problemă, în legătură cu procesul de reciclare – consideră ecologistul Silviu Rus. Acesta subliniază că administrațiile locale și județene ar trebui să înțeleagă că este o prioritate pentru bistrițeni: 

Conform unui studiu al Reveal Marketing Research, 74% dintre români sunt dornici să recicleze. Însă 35% dintre ei nu au mijloacele necesare pentru a face asta – avertizează Silviu Rus, președintele PER Bistrița-Năsăud.

Acesta a explicat, într-o postare pe pagina sa de socializare, că – mai mult de atât, 43% dintre noi suntem dispuși să ne schimbăm obișnuința de cumpărare spre produse ambalate în materiale reciclate.

Absența centrelor de depozitare din vecinătatea locuințelor reprezintă cea mai mare problemă în tot acest proces.

Acest studiu arată clar că populația își dorește un mediu mai curat și este dispusă să facă eforturi în sensul acesta”, remarcă Silviu Rus.

Administrațiile locale și județene trebuie să prioritizeze investițiile în tot ceea ce înseamnă procesul de reciclare, susține ecologistul.

Faini românii! Trebuie doar ajutați!”, concluzionează ecologistul Silviu Rus.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RCS & RDS angajează agent vânzări. Se fac angajări și la Casa EMA, Roser House Colibița, IMP România

Locuri de muncă, disponibile în Bistrița: Se fac angajări la RCS & RDS, Fan Curier, IMP România (fosta Netex) și Italtextil Sărata. Leoni are nevoie de ingineri, muncitori și șef de schimb iar Transmixt școlarizează șoferițe pentru transportul public local. 

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.