12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

FOTO/VIDEO: GRAV accident pe un bulevard din Bistrița. Doi tineri spulberați de mașină

Un grav accident a avut loc în urmă cu puțin timp pe un bulevard din Bistrița. Doi tineri au fost spulberați de o mașină. Din primele informații, cei doi sunt inconștienți.

Doi tineri au fost spulberați de o mașină pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul Republicii din Bistrița.

Spre locul accidentului s-au deplasat de urgență un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă și un echipaj de Prim Ajutor.

Conform primelor date, una dintre victime are 19 ani, iar cealaltă 25 de ani. Reprezentanții ISU Bistrița transmit că cele două victime sunt inconștiente.

Șoferul vinovat de producerea accidentului, un bărbat de 64 de ani, susține că nu i-ar fi văzut pe cei doi tineri pe trecerea de pietoni.

Din informațiile de la fața locului, astăzi este ziua de naștere a tânărului de 19 ani.

UPDATE:

Cele două victime au fost transportate la spital de către echipajele medicale pentru investigații.

„Echipajul de Terapie Intensivă Mobilă SMURD a preluat unul dintre pietoni (în stare gravă, prezintă traumatism cranio-cerebral grav) l-a intubat și stabilizat în vederea transportării spre UPU SMURD Bistrița. Tot la UPU SMURD Bistrița va ajunge și celălalt pieton preluat de echipajul de prim-ajutor SMURD, afirmativ conștient, prezintă diferite leziuni și traumatisme.”, transmit reprezentanții ISU Bistrița.

„Conform primelor verificări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Bistrița, care conducea un autoturism pe un bulevard din municipiu, a surprins și accidentat doi pietoni, angajați în traversarea regulamentară a străzii, pe trecere pentru pietoni. Unul dintre aceștia are 19 ani și este din Bistrița, celălalt, în vârstă de 25 de ani, este din comuna Cetate. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări în cadrul unui dosar de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să stabilească cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul”, transmit reprezentanții IPJ BN.

[arve url=”https://youtu.be/KO2xUArxLhE” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: