5.7 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

VIDEO: PSD este în campanie pentru alegerile locale, dar o mimează pe cea pentru prezidențiale. Cine spune asta:

Prim-vicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a spus că din punct de vedere politic, PSD Bistrița-Năsăud pare să fie, practic, în campanie pentru alegerile locale.

Dolha spune că social-democrații bistrițeni simulează campania pentru alegerile prezidențiale, pentru că Viorica Dăncilă nu e pomenită nicăieri: „Îl întreb pe Radu Moldovan: Ţi-e ruşine cu doamna Dăncilă? Dar în momentul în care ai luat bănuţi de la PNDL daţi de doamna Dăncilă, atunci nu ţi-a fost ruşine cu ea? Îl întreb pe domnul fost ministru Daniel Suciu, pe doamna ministru Pană. Acum le e ruşine la toţi…„, a punctat Stelian Dolha.

Acesta a mai spus că s-ar fi aşteptat să-l vădă pe Daniel Suciu „cu o pancartă mare după gât pe care să scrie Dăncilă preşedinte. I-a dat ditamai funcţie de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Tac toţi, sunt ascunşi. Nu pomeneşte nimeni de doamna Dăncilă în Bistriţa-Năsăud. Fac campanie doar nişte tineri care împart nişte pliante şi le pun prin garduri. Dacă atunci nu v-a fost ruşine cu ea, când v-a dat funcţii şi v-a făcut oameni mari, acum de ce vă e ruşine? E aceeaşi Dăncilă!

În acest context, Dolha i-a reamintit lui Radu Moldovan faptul că i-ar fi promis Vioricăi Dăncilă că-şi va da demisia de onoare dacă nu câştigă alegerile prezidenţiale, în primul tur, în judeţ.

„Mesaj de încurajare pentru președintele Radu Moldovan: Daţi-vă demisia de pe acum că vă batem de nu vă vedeţi, cu cel puţin 20 de procente pe primul tur”, a  conchis Dolha.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fprobntv%2Fvideos%2F695074144347395%2F&show_text=0&width=560″ /]

Alin Cordoş

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Provocarea Roser House: Ce-ai zice de un Crăciun magic, înconjurat de zăpadă și gustări delicioase, într-un peisaj de vis?

Cine nu și-ar dori ca de Crăciun să fugă de agitația orașului și să se relaxeze...

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!