4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

FOTO/VIDEO: În 2020, tendința în materie de prăjituri și torturi e – DIN ingrediente naturale!

Prăjiturile și tortul pentru nuntă trebuie să fie alese cu grijă și să uimească nuntașii. Tocmai de aceea, la Wedding land, mirii anului 2020 pot alege delicatesele de la Cofetăria Cristina. „Tendința anului viitor este – DIN ingrediente naturale! Și decorațiuni din flori de zahăr”, a spus managerul cofetăriei.

Gusturile nu se discută și tocmai de aceea nu poți mulțumi, prin gustul tău, sute de persoane! Așa că alegerea prăjiturilor și a tortului de nuntă pare să fie una dintre cele mai mari provocări ale viitorilor miri.

Doar că, prezentă la Târgul de nunți – Wedding Land, Cristina Istrate, managerul Cofetăriei Cristina a explicat care sunt tendințele anului 2020.

„Tendințele anului 2020, în materie de prăjituri și torturi sunt ingredientele naturale. Asta e cel mai important. Ingrediente naturale și produse proaspete”, a explicat Cristina Istrate.

Gama de prăjituri pe care Cofetăria Cristina le oferă e una diversificată, colorată și aromată. Și la un preț foarte bun.

Se merge foarte mult, în ultima perioadă, pe mousse-uri. De ciocolată, ciocolată cu lapte, zmeură, căpșuni. Și ca decorațiuni pentru torturi se poartă florile din zahăr. Cei care încheie un contract cu noi, în perioada acestui târg, au un discount de 10 la sută”, a mai sus managerul Cofetăriei Cristina.

Un lucru e clar! Cei de la Cofetăria Cristina acceptă orice provocare. Ei pot livra și tortul și prăjiturile clasice, dar pot face față și celor mai sofisticate gusturi.

Mai mult, managerul Cofetăriei Cristina pregătește, pentru anul 2020, și un parteneriat care va fi foarte avantajos pentru miri:

[arve url=”https://youtu.be/v21-EnRy-HU” /]

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...