21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

FOTO/VIDEO – Într-un moment de panică, un șofer începător a băgat în spital un bărbat, în Dumitra

În urmă cu puțin timp a avut loc un accident de circulație în localitatea Dumitra. Un șofer începător a reușit să bage un bărbat, pieton,  în spital, după un moment de panică, în care nu a știut cum să reacționeze. Din fericire, bărbatul nu este rănit grav.

Accidentul a avut loc pe DN17C, la ieșirea din localitatea Dumitra, spre Bistrița. Din primele informații rezultă că șoferul unui microbuz a vrut să intre într-o depășire, moment în care și conducătorul auto din spatele său a intrat în depășire.

Șoferul microbuzului l-a văzut pe conducătorul auto din spate, un tânăr din Dumitra, și a reușit să se redreseze și să reintre pe banda sa de mers.

Tânărul din Dumitra, care este începător, s-a panicat și a tras stânga de volan acroșând un pieton și un parapet de protecție. În urma impactului, pietonul a fost aruncat peste parapetul de protecție.

„Victima, bărbat de aproximativ 66 de ani, prezintă plăgi la nivelul membrelor superioare. Va fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale”, a declarat Cristina Răcilă, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița.

Din fericire, bărbatul nu a fost rănit grav. Cei doi șoferi și pietonul au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

[arve url=”https://youtu.be/fshNv-NjpaQ” /]

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...