9.9 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 2, 2023

FOTO/VIDEO: Liber la distracție! De la 4 anișori la 82 de ani, și-au luat schiurile și au testat Pârtia Cocoș!

Astăzi s-a deschis oficial Pârtia Cocoș. Cu schiurile în picioare, a urcat pentru prima dată pe pârtie un băiețel de „patlu” anișori. Dar și un bistrițean de 82 de ani s-a menținut bine pe schiuri. Și primarul a testat pârtia, iar conform acestuia, dacă nu plouă, „vom putea schia mult și bine!”.

Soare pe cer, vreme frumoasă, și o zăpadă strălucitoare! La ora 12:30 s-a deschis Pârtia Cocoș și zeci de bistrițeni au testat-o!

Primul care a urcat cu telescaunul a fost primarul Ovidiu Crețu, dar a lăsat „bucuria” de a fi primii ce testează pârtia, altor bistrițeni. Când a coborât, acesta s-a arătat mulțumit.

„Este la nivelul oricărei pârtii din străinătate. Merge foarte bine. Alunecă foarte bine. Zăpada e bună. E puțin tare sus, trebuie amortizat mai bine. Am făcut zăpadă în partea de jos și de sus. Partea mai delicată e în mijloc. Acolo e mai subțire. Încolo, așteptăm vreme friguroasă. Dacă nu plouă avem șanse să schiem mult. Joi se arată ploaie puțină. Dacă va fi cu minus noaptea vom face în continuare zăpadă. Să vină bistrițenii la ski, la aer că e bine și frumos!”, a declarat primarul Ovidiu Crețu.

Astăzi a urcat pentru prima dată pe schiuri și un băiețel de doar patru anișori, care îmbujorat și fericit a spus „că mai vrea”.

Și un bistrițean de 82 de ani a mărturisit că se bucură să aibă pârtie așa aproape. Că schiază de la 6 ani și… încă mai poate.

În ceea ce privește investițiile pentru pârtie, primarul a promis că se vor rezolva.

„Așa cum am mai spus, vom urmări să achiziționăm acele completări de pompe și de tunuri ca să putem să facem zăpada în 4 – 5 zile, nu în două săptămâni. Mai e nevoie de pompă jos, pompă la lac și două tunuri, dar cel puțin încă unul îl putem cumpăra. La sistemul informatic se pot conecta oricâte tunuri. Problema este că tunurile prescrise inițial, alea nu se pot conecta la sistemul informatic, și le vom fixa manual. Pentru pompele de apă, în 25 este termenul scadent. Nu avem niciun semn de viață de la firma Supersnow din Polonia. Ne-au încurcat la pompe unde am semnat contractul cu ei, și la tunuri unde i-am respins și o să ne judecăm”, a concluzionat edilul Ovidiu Crețu.

[arve url=”https://youtu.be/lQBp4VlBcR8″ /]

Programul de funcționare și taxele aferente, mai jos:

JOI se deschide Pârtia Cocoș, integral! AFLĂ cât plătești și programul de funcționare:

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.