-0.4 C
Bistrița
miercuri, decembrie 8, 2021

VIDEO – Modificări la susținerea examenelor pentru permis:

Prefectul județului și șeful Serviciului Permise au anunțat azi unele modificări la susținerea examenelor teoretice și practice pentru permis. Proba teoretică va fi DOAR într-o zi pe săptămână. Practica- se mai adaugă două zile. Și nu doar atât:

Datorită haosului datorat aglomerației și deficitului de personal de la Serviciul Permise și Înmatriculări, acesta a fost denumit „Cenușăreasa Prefecturii”.

Am decis să aducem câteva modificări pentru îmbunătățirea serviciilor oferite și să putem să decongestionăm aglomerația”, a explicat prefectul județului.

Măsuri:
  • Examenele teoretice nu se vor mai ține zilnic. Acestea se vor susține ÎNTR- O SINGURĂ zi pe săptămână -Joi – 08:30 – 17:30

„Dacă în cursul unei săptămâni reușeam să examinăm 220 de candidați, cu o medie de 45 de candidați pe zi, într-o singură zi întreagă de examinare putem crește la 300. Reușim să deblocăm omul care-l țineam blocat în fiecare zi, examinatorul, și să-l ducem înspre partea practică. Să îl transferăm acolo”, a explicat Stelian Dolha.

  • Examinarea la proba practică și în zilele de sâmbătă

„Să mai reducem acest decalaj, că știți că acum există un decalaj și de două luni de zile între teoretic și practic. Vor fi astfel două sâmbete pe lună în care se vor face examinări practice”, au mai spus prefectul și șeful Serviciului Înmatriculări, Claudiu Prodan.

  • Începând cu sfârșitul lunii februarie- progrămi online la permisele de conducere

Mai multe informații, în video de mai jos:

[arve url=”https://youtu.be/zHYk9psf-8Q” /]

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

LEONI angajează 100 de muncitori. Locuri de muncă, disponibile la RCS & RDS și BETAK

Leoni Bistrița angajează ingineri și muncitori. Noi locuri de muncă sunt disponibile la Betak, RCS & RDS și IMP România (Fosta Netex). Aquabis are nevoie de un electrician. Oferta completă, mai jos: 

Revoluție în domeniul frumuseții: cristale lichide pentru păr

În prezent, industria frumuseții  ne oferă din ce în ce mai multe tipuri de produse inovatoare,...

FOTO: Crăciun de vis la Baloane de Poveste! AFLĂ ce noutăți au adus în magazinul de pe Cerbului:

Magia Crăciunului te învăluie imediat ce treci pragul unuia dintre cele mai colorate și vesele magazin...