14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

FOTO/VIDEO Mașină făcută scrum la Beclean. În spatele incidentului ar fi o mână criminală

O mașină s-a făcut scrum noaptea trecută la Beclean. Potrivit ISU Bistrița, focul ar fi pus intenționat. Proprietarul mașinii spune că aceasta este a doua tentativă de a aprinde autoturismul… De data aceasta reușită.

Incidentul a avut loc azi-noapte, la ora 1:00, chiar în centrul orașului Beclean, lângă o sală de jocuri. Autoturismul a ars ca o torță, incendiul producându-se în zona compartimentului motor. Potrivit pompierilor, focul a fost pus intenționat.

„Incendiul a fost lichidat rapid, înainte ca flăcările să se extindă la habitaclul mașinii. După lichidarea incendiului, în urma cercetărilor de la fața locului executate de pompieri și polițiști s-a stabilit cauza probabilă a incendiului ca fiind acțiune intenționată – utilizarea unei surse de aprindere pentru a genera incendiul”, precizează ISU Bistrița-Năsăud.

Camerele de supraveghere de pe clădire surprind un tânăr cum se apropie de mașină, stropește parbrizul cu un lichid cel mai probabil inflamator, după care fuge.

Mașina, un Porche Cayenne din 2010 a ars ca o torță. Deși era parcată lângă o sală de jocuri, iar cei din interior au intervenit cât de repede au putut, pagubele nu au putut fi limitate.

Culmea, aceeași mașină a fost aprinsă și în urmă cu 10 zile. Proprietarul spune că era parchată exact în același loc. Tot așa a fost stropită cu o substanță inflamatoare, însă flacăra nu a fost puternică, iar cei de la sala de jocuri au reușit să stingă focul și să reducă daunele.

„În urmă cu 10 zile a fost iar aprinsă… Cum pagubele nu erau așa mari am făcut-o… și aseară a aprins-o iar… Bănuiesc pe cineva, da. Pe camere se și vede un băiat cum se apropie, stropește mașina, după care fuge”, spune proprietarul mașinii, pentru Bistrițeanul.ro

Pe fir au intrat și polițiștii, care au început o anchetă penală încă de la primul incident.

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: