1.4 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

FOTO/VIDEO: Medicul erou din Beclean, campion la donat plasmă, decorat drept cavaler de președintele Klaus Iohannis

Lucian Bobeanu, medicul din Beclean care salvează, cu tot ce are, pacienții, a devenit ”CAVALER”. Acesta a fost decorat ieri de președintele României, cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței.

Medicul Lucian Bobeanu, angajat al SAJ Beclean și care deține și un cabinet idividual și-a dedicat viața salvării oamenilor.

În luna mai 2020 a fost diagnosticat cu COVID 19, iar după ce s-a recuperat a donat plasmă pentru a ajuta zeci de pacienți.

AȘA DA! Peste 20 de pacienți cu COVID 19, în stare gravă, au o șansă la viață datorită medicului Lucian Bobeanu

Ieri, cu ocazia Zilei Naționaloe a Ambulanței, mai mulți medici și asistenți au fost decorați de președintele Klaus Iohannis.

Mă înclin cu recunoștință în fața dumneavoastră și vă încurajez să continuați în această nobilă misiune” a declarat șeful Statului.

Printre cei decorați de președintele României s-a numărat și medicul Lucian Bobeanu. Acesta a primit Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de ”Cavaler”, pentru tot ceea ce a făcut.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decorat cu prilejul Zilei Naționale a Ambulanței, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate, cadre medicale din serviciile publice de ambulanță.

Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat de dr. Bobeanu Lucian care a primit Ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler” s-au lăudat și cei de la SAJ BN pe pagina lor de Facebook.
Și redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere felicitări medicului Lucian Bobeanu și-i urează mult succes în continuare în această nobilă meserie!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...