13.4 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FOTO/VIDEO: Medicul erou din Beclean, campion la donat plasmă, decorat drept cavaler de președintele Klaus Iohannis

Lucian Bobeanu, medicul din Beclean care salvează, cu tot ce are, pacienții, a devenit ”CAVALER”. Acesta a fost decorat ieri de președintele României, cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței.

Medicul Lucian Bobeanu, angajat al SAJ Beclean și care deține și un cabinet idividual și-a dedicat viața salvării oamenilor.

În luna mai 2020 a fost diagnosticat cu COVID 19, iar după ce s-a recuperat a donat plasmă pentru a ajuta zeci de pacienți.

AȘA DA! Peste 20 de pacienți cu COVID 19, în stare gravă, au o șansă la viață datorită medicului Lucian Bobeanu

Ieri, cu ocazia Zilei Naționaloe a Ambulanței, mai mulți medici și asistenți au fost decorați de președintele Klaus Iohannis.

Mă înclin cu recunoștință în fața dumneavoastră și vă încurajez să continuați în această nobilă misiune” a declarat șeful Statului.

Printre cei decorați de președintele României s-a numărat și medicul Lucian Bobeanu. Acesta a primit Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de ”Cavaler”, pentru tot ceea ce a făcut.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decorat cu prilejul Zilei Naționale a Ambulanței, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate, cadre medicale din serviciile publice de ambulanță.

Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat de dr. Bobeanu Lucian care a primit Ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler” s-au lăudat și cei de la SAJ BN pe pagina lor de Facebook.
Și redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere felicitări medicului Lucian Bobeanu și-i urează mult succes în continuare în această nobilă meserie!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...