14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

FOTO/VIDEO: Medicul erou din Beclean, campion la donat plasmă, decorat drept cavaler de președintele Klaus Iohannis

Lucian Bobeanu, medicul din Beclean care salvează, cu tot ce are, pacienții, a devenit ”CAVALER”. Acesta a fost decorat ieri de președintele României, cu ocazia Zilei Naționale a Ambulanței.

Medicul Lucian Bobeanu, angajat al SAJ Beclean și care deține și un cabinet idividual și-a dedicat viața salvării oamenilor.

În luna mai 2020 a fost diagnosticat cu COVID 19, iar după ce s-a recuperat a donat plasmă pentru a ajuta zeci de pacienți.

AȘA DA! Peste 20 de pacienți cu COVID 19, în stare gravă, au o șansă la viață datorită medicului Lucian Bobeanu

Ieri, cu ocazia Zilei Naționaloe a Ambulanței, mai mulți medici și asistenți au fost decorați de președintele Klaus Iohannis.

Mă înclin cu recunoștință în fața dumneavoastră și vă încurajez să continuați în această nobilă misiune” a declarat șeful Statului.

Printre cei decorați de președintele României s-a numărat și medicul Lucian Bobeanu. Acesta a primit Ordinul ”Meritul Sanitar” în grad de ”Cavaler”, pentru tot ceea ce a făcut.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a decorat cu prilejul Zilei Naționale a Ambulanței, în semn de apreciere pentru profesionalismul, dăruirea, curajul și solidaritatea manifestate, cadre medicale din serviciile publice de ambulanță.

Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat de dr. Bobeanu Lucian care a primit Ordinul „Meritul sanitar” în grad de Cavaler” s-au lăudat și cei de la SAJ BN pe pagina lor de Facebook.
Și redacția Bistrițeanul.ro transmite sincere felicitări medicului Lucian Bobeanu și-i urează mult succes în continuare în această nobilă meserie!

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...