12.3 C
Bistrița
vineri, februarie 23, 2024

Aquabis oprește apa în patru localități. Echipele de intervenție sunt în teren

Mai multe echipe de muncitori de la Aquabis se află astăzi în teren pentru efectuarea de lucrări la rețea. Compania anunță că va opri apa până după-amiază în patru localități din județ.

Până după-amiază echipele de muncitori de la Aquabis vor interveni în patru localități pentru remedierea unor defecțiuni apărute la rețea.

Astăzi , 29.07.2021 de la ora 09:00 până la ora 14:00, se va sista TOTAL furnizarea apei potabile în localitatea Maieru str. Purcioaia. Între orele 12 : 00 – 16: 00, se va sista – TOTAL -furnizarea apei potabile în localitățile Cristești, Uriu și Ilișua. În acest interval orar se vor executa unele lucrări de remediere a unei avarii pe rețeaua de distribuție.
În urma manevrelor executate pe reţeaua de distribuţie a apei potabile, s-ar putea produce deprecierea parametrilor calitativi ai apei (creşterea turbidităţii), fapt pentru care, înainte de consum, vă rugăm , lăsaţi să curgă apa câteva minute pentru limpezire.”, anunță Aquabis.

AQUABIS S.A. îşi cere scuze faţă de consumatori pentru disconfortul apărut în acest interval.
Telefon Dispecerat : 0263/213117 şi 0372/742478

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.