14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

SURSE: Secretarul municipiului Floare Gaftone și arhitectul șef Monica Pop se pot întoarce la muncă. Au început prima zi…cu un concediu

Surse Bistrițeanul.ro spun că secretarul general al municipiului Floare Gaftone precum și arhitectul șef Monica Pop se pot întoarce la muncă. Floare Gaftone deja a participat ieri la o ședință de comisii. Cele două  nu se vor întoarce încă la muncă, solicitând concediu de odihnă.

Se pare că perioada de 60 de zile pentru care au fost stabilite măsuri preventive a expirat. Atât arhitectul șef Monica Pop, cât și secretarul general al municipiului Floare Gaftone ar fi scăpat de controlul judiciar, au confirmat surse pentru Bistrițeanul.ro.

Mai mult, Floare Gaftone a fost prezentă ieri la ședința de comisii reunite a Consiliului Local. Nici Floare Gaftone și nici Monica Pop nu vor putea fi întâlnite pe holurile Primăriei în următoarele două săptămâni.

Chiar în ziua în care ar fi trebuit să se întoarcă la muncă, atât Monica Pop, cât și Floare Gaftone au solicitat 10 zile de concediu de odihnă.

Măsura controlului judiciar, luată la final de mai, a fost însoțită și de interzicerea profesării, astfel că secretarul general al municipiului și arhitectul șef au fost suspendate provizoriu din funcție.

În total, 6 angajați ai Primăriei Bistrița sunt urmăriți penal. Acuzațiile care li se aduc sunt: constituire de grup infracțional, abuz în serviciu, fals în înscrisuri oficiale, fals intelectual, uz de fals, influențarea declarațiilor.

Mai multe despre acest subiect:

Cum operau „zeițele” de la Urbanism: în funcție de interese puneau pe masă PUG-ul potrivit

VIDEO – Procurorii le-au tras pe dreapta! Gaftone și Monica Pop au scăpat cu control judiciar, dar nu mai au voie să profeseze

3-0 pentru procuror: Floare Gaftone și Monica Pop rămân sub control judiciar

 

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

  1. Poi dacă_s nevinovate… Doar nu ele au lucrat pe două.. trei puguri! Ci proiectanții și constructorii… Ele nu! Universul le cere iertare… sunt din nou Albă ca zăpadă și Zână Florilor. Bravos națiune…. Liber la furăciuni și golăneli… din nou! Spor la plicuri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: